Komentari na vest

Kakav debi Igora Tudora! Marušić u poslednjim sekundama nokautirao jalovi Juventus (VIDEO)

H

Hahaj

pre oko 1 mesec

Genduzi zablistao odma asistencija 🤣🤣🤣
l

lazeta

pre oko 1 mesec

Vlahovic i Kostic krivi!
L

Laziale

pre oko 1 mesec

Sok doktrina je uspela. Idemo dalje!
f

fruktuoso

pre oko 1 mesec

Nekada smo bili komšije, ne mogu vam opisati koliko je Marušić dobar, kulturan i vaspitan momak. Za sve ovo što mu se dešava i što igra za klub renomea kakav je Lacio i stadionu kakav je Olimpiko, zaslužna je njegova majka. Ja skromnije biće i takvu inteligenciju nisam sreo u životu. Sećam se kad smo sedeli kod njih i gledali prvu Adamovu utakmicu za nebesko - plave, ona nam je pričala da su čelnici kluba želeli da ona dodje čarter letom da gleda sina u prvoj utakmici. Ona je samo rekla nama " Šta će meni to i ko sam ja da oni samo za mene salju avion. Šta ja tamo da radim. Samo neka je on meni zdrav, ja ću odavde da ga gledam stalno " Nikad to neću zaboraviti, hvala ti za sve dresove i bravo dobri moj komšija!
G

Gost39

pre oko 1 mesec

Lepa priča. Svaka čast Adamu i nek daleko dobaci!
V

Vladancrnagora

pre oko 1 mesec

Ko na ovo moze minus lupiti???
P

Prdoje

pre oko 1 mesec

Znao sam, ako ga tko ubode biti će to Adamo. Bravo, Bravo.
I

Iz sljivika

pre oko 1 mesec

Drago mi je što je Juventus izgubio. Kada je postalo jasno da će Inter uzeti titulu oni su prestali da se bore i u svaki meč su ulazili beskrvno, bez želje i volje jer su sa druge strane imali bezbrižno drugo mesto. Danas je već frka, do kraja ima još dosta a njihova prednost se istopila i sada im visi i LŠ, jer za vratom dišu Bolonja, Roma, Atalanta... Milan je već odmakao. Loš tim, loš trener,
A

Asdfghjk

pre oko 1 mesec

Druze cime oni da jure Inter? Dobili su 6,7 + utakmica u zadnjim sekundama i sumnjivim penalima, ofsajdima.. to su ti 20ak bodova... Od samog starta nisu bili ni za top 4, imali su i srece sto je tu bio murinho i sto je Spaleti otisao inace bi realno bili 5,6i...
S

Sempre Ac Milan

pre oko 1 mesec

Užas od utakmice,ovaj juve katastrofa od tima igraju najgori fudbal u italiji

Владан

pre oko 1 mesec

Лацио заслужено победио препородио се у свим фазама игре..а биће још бољи.Тудор има квалитет да постане врхунски тренер..их да је ту наредник..газили би све редом.
A

Asdfghjk

pre oko 1 mesec

Tudor je sjajan trener sto je pokazao i ranije. Italijani nikako da nauce da treba da se rese prevaranata kao Alegri i murinho... Srecom Roma se opametila. Bice fudbal sjajan kad se najure takvi treneri..
J

Juventino10

pre oko 1 mesec

Ako ne dobije uskoro otkaz, nećemo biti ni 5eti i nista od ls. Uzas, kakav grozan trener
@

@juventino

pre oko 1 mesec

Ali necemo biti hahahahahaha....Kao ti si njihov ahahahahahahabahahahahahaha
a

ace skopje

pre oko 1 mesec

ovoj trenjer pod hitno kloca da dobie,go unisti juventus