Komentari na vest

Kakav je to igrač trebalo da bude…

N

Nele922

pre oko 3 godine

Kakav je ovo talenat bio,strašan!Šteta što nije uspeo da stigne do vrhunca kad je bio u punoj snazi.Ima on još sigurno 2,3 dobre sezone ako bude zdrav.
E

Evgeni

pre oko 3 godine

Alan je bio dinamit, povrede su ga unistile. Da su takve povrede imali Mesi i Ronaldo prosli bi kao Alan. U zadnjih 3 godine je bio zdrav 3 meseca.
L

LA[K]I

pre oko 3 godine

Vidim, neki se sprdaju ovde sa "Terza reaguj" i slicno. Pa da smo pametni ne bi to bila sprdnja. Ovaj momak je sjajan igrac, ima sigurno jos koju dobru sezonu u nogama. Plata verovatno ne bi bila problem. Mislim da bi odigrao sezonu iz snova kad bi otisao iz Rusije. Ta liga unistava mlade talente, CSKA je tamo kao neka oaza. Svi pametni bi bezali otud cim nesto pokazu, a pravi prostor dobiju tek sa 22-23 godine. On vise nije mlad, ali sigurno ima jos magije u tim nogama. Zato, Terza reaguj, ali ozbiljno!
I

Idemooo

pre oko 3 godine

Jel to Mocart poceo da pise lepe price?
D

Dejan pizon

pre oko 3 godine

koliko se secam doticni gospodin nas je izbacio iz evrope bio je strelac.
N

Nole7Delija

pre oko 3 godine

Top igrac svaka njemu cast...Ali ne moze nikako biti najbolji rus u 21om veku...na kakvom je raznini jedno vrjeme Arshavin igro ono je zastrasujuce...period iz Zenita i neke prve mozda 2 godinr iz Arsenala...lik je bio legitimno medju top 5 6 igraca...odmah posle Messijai Ronalda...Ovaj drugi eshalon Robben Riberi taj nivo je bio..
k

knn

pre oko 3 godine

Kakav arsavin crni, odigrao dobro 2 godine i nestao, a generalno rusi i fudbal dva različita pojma, oni nemaju vrhunske igrače odavno
P

Petrak

pre oko 3 godine

Zato ce imati Miranchuka i Golovina, a sprema se i Safonov koji sa 21 godinu vredi vec 15 miliona. U Rusiji je fudbal tek na trecem mestu.
N

Nole7Delija

pre oko 3 godine

Prijatelju Arshavin je igrao vrhunski fudbal nekoliko godina u Zenitu...nema veze sto Ruska liga nije sami vrh ali on jeste bio sami vrh...otidji na youtube pa pogledaj njegove prestave protiv Bajerna Nrmacke Holandije recimo...Posto je igrao u Ruskoj ligi po prirodi stvari nije mogao biti tako popularan ali kada bi god ixasao na crtu velikima bio je suva klasa...Pogledaj kakav su Rusi fudbal igrali ns Euru 2008 a on im bio alfa i omega...
L

Lowerboy

pre oko 3 godine

Mako su rusi odigrali to EP. Auuu
G

Grower

pre oko 3 godine

Zato je Golovin otisao iz Cska. Bolje igrati u Monaku za manju platu nego za vece pare u Cska. Eno ga, cepa po Francuskoj, svaka utakmica ili asistencija ili gol, ali svaka. Prva godina u Fra mu je za zaborav ali sada je to druga pesma. Zavrsice u nekom velikom klubu. Isto se desava i sa Miranchukom. I taj ce da puca po Italiji, ima bolju prvu sezonu od Golovina. Da je Arsavin ranije dosao u Arsenal dobijali bi i ostali poker golova a ne samo Liverpul. I jeste rusima problem, daju milione igracima i ko ce da ide iz nje. NIKO. U Rusiji dobiju pare sto ne bi nigde u svetu.
C

Coan01

pre oko 3 godine

Ko ga je bar malo gledao zna kakav je majstor kad ga krene, neuhvatljiv, brz, prodoran, inteligentan, moderan veznjak nesto nalik Jamesu Rodriguezu sada samo sto je James dosta staticniji od Dzagoeva, igrom slucaja sam dobio njegov dres Rusije pre 3 godine kad je bilo svetskokod njih, gotivan mi je bio i tad a nakon toga jos vise, voleo bih da ga gledam u Zvezdi bio bi odlicna zamena za Bena ako nekim slucajem ode, verujem da mu je ostalo bar jos 2 sezone odlicnog fudbala
F

FK Šipurske livade - Šabac

pre oko 3 godine

Majstor fudbala, voleo bi ga videti u Zvezdi
Z

Ze Roberto

pre oko 3 godine

Izgledom me uvek podsećao na Donald Joseph Qualls-a u filmu Road Trip. Šmokljanski izgled,ali je bio strašan potencijal A karijera je ostala samo pristojna.
P

Pjer

pre oko 3 godine

Napraviste od njega Mesija a on decko prosek proseka...Rusi i fudbal...
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Ne moze ni jedan dobar igrac na svetu vise da napusti neki klub , a da nema komentar "Terzo , reaguj" .
:

:;ooo

pre oko 3 godine

Brate dolazi u zvezdu

Mr 007

pre oko 3 godine

Terza,reaguj!!!
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Ma pustite njega, da znate kakav sam ja centarfor bio. Zivote! Jak kao zemlja , brzi od vetra , precizniji od snajpera , njuh za gol bolji od psa za kost , tehnicki bolji od FTNa , mudriji od Bika Koji Sedi , lukaviji od lisice.. I desi mi se najveci neprijatelj sportiste ! ZENA!! Na kraju sestog razreda. Nisam je trebao poljubiti. Znao sam odmah i rekao sebi : " Sherlocked , batali profesionalni fudbal. Postaces profesionalni ljubitelj devojaka! ".Najvise sam voleo tada nastavnice . Pa kasnije profesorice. Izmedju nastavnica i profesorica voleo sam sve skolske drugarice koje su imale grudi. Specijalno mesto u mom srcu imale su mamine drugarice. Tada nisam znao , ali sada se to zove MILF. Uz zene , najveceg neprijatelja sportista , upoznam i najboljeg druga svakog pravog muskarca. Alkohol. Maskiran vesto u pivo za pocetak. Pa vino. Pa caletov viski. Pa mamin Bejlis . Pa dedina rakija. Ee , kako sam dobar fudbaler trebao biti , samo da nisam hteo piti i zene ljubiti. ;) :)
D

Dzonika1986

pre oko 3 godine

Bolji komentar nisam procitao na vestima!! Alal ti VERA.
G

Ghoust

pre oko 3 godine

Mukica.
p

podesen

pre oko 3 godine

Ovaj bi u Srbiji pokidao.
h

humska

pre oko 3 godine

Slabije pratim fudbal poslednjih godina, ali do pre 2,3 godine i dalje je DZagoev bio medju najboljim igracima Cska, nije toliko ostario, tako da je misterija kako je tako pao. Nikada nije realizovao potencijal, mada nije ni mogao kada je ostao u Cska celu karijeru. Politika Rusije je da u sportu sve najbolji iz Rusije ostane kuci, Rusi su preplaceni i zasto bi isli, ali ne mogu da se izdignu iznad prilka u kojima su kada su stalno na jednom mestu.
I

Iniesta8668

pre oko 3 godine

Kakav majstor fudbala
t

tomo

pre oko 3 godine

Terzo reaguj
T

Travis Bickle

pre oko 3 godine

Kad se pojavio, Murinjo je hteo da ga dovede u Real. Šteta, strašan potencijal je bio kidao i za klub i za reprezentaciju. Baš šteta.
p

ppp

pre oko 3 godine

kakav je to igrac.... dzagoev i golovin na sredini vitinjo i musa j napadu... strasnu ekipu je imao cska...
n

ne bralko

pre oko 3 godine

malo ranije su imali jos jaci tim sa dumbijom vanger lavom tosicem krasicem rahimicem olisehom hondom verrblumom ignasevicem senikovim...
E

Eh

pre oko 3 godine

Dodji u Zvezdu,brate