Kakav Juve - Alveš u Parmi do 2020

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.02.19. | 17:24

Eto zbog čega je Stara dama dobila "ne" kao odgovor

Juventus je, pomalo i očajnički, probao. Posle povreda Leonarda Bonućija, Andree Barzaljija i Đorđo Kjelinija, Stara dama morala je ekspresno da reaguje u poslednjem danu prelaznog roka. Kontaktirala je Parmu zbog Bruna Alveša, ali... Dobila je negativan odgovor.

A, danas može da vidi i zbog čega. Portugalcu je lepo u Parmi, ovaj tim ga želi i dalje u klubu iako ima 37 godina, pa je tako saradnja produžena do 2020. godine. Dakle, na još jednu sezonu.
"Ponosni smo što je Bruno Alveš vezan za naš projekat i što je produžio ugovor sa Parmom. Uvereni smo da će profesionalac kao što je on pomoći klubu da poraste. Da će nastaviti da bude primer za saigrače svakoga dana", kaže predsednik Krstaša Pjetro Picaroti.

Izabrane vesti

Alveš iako ima 37 godina i dalje je očigledno tražena roba na tržištu.
"Hvala Parmi što je verovala u mene. Osećam se ovde kao kod kuće i srećan sam što sam deo ove porodice. Ponosan sam na rad sa ekipom, trenerima. Daću sve od sebe u svakoj utakmici, za ovaj tim i ove boje", rekao je Alveš.

Portugalac je odigrao 20 utakmica za Parmu otkako je stigao iz Rendžersa prošlog leta. Kada je Juventus kontaktirao Parmu vezano za Alveša, dobila je odgovor da od toga nema ništa i da će on verovatno produžiti ugovor. Upravo se to i dogodilo.

Alveš je profesionalnu karijeru počeo 2000. godine u drugom timu Porta. Kasnije je igrao za Zmajeve, pa za Farense, Gimaraeš, AEK, Zenit, Fenerbahče, Kaljari, Rendžers i od 2018. godine je u Parmi. Gde će biti do juna 2020. godine.

Foto: Tviter


tagovi

Bruno AlvešZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara