Kakav peh: Asensiju stradali ligamenti kolena

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.07.19. | 10:00

Odlični vezista po svemu sudeći propušta čitavu predstojeću sezonu

Ušao je protov Arsenala, zaigrao odlično, postigao pogodak, a onda kao grom iz vedra neba - veliki hendikep. Markos Asensio je doživeo povredu kolena u sinoćnom prijateljskom meču sa Tobdžijama, a prve prognoze nisu nimalo prijatne - strahuje se da su stradali predni ukršeni ligamenti zbog čega bi odlični vezista mogao da propusti najveći deo sezone 2019/2020.

A situacija na terenu je delovala krajnje bezazleno, Asensio je ušao u duel sa Obamejangom, a onda je koleno samo "klecnulo". Usledila je bolna grimasa i hvatanje za glavu, posle čega je bilo jasno da nešto ozbilnjo nije u redu sa igračem Kraljevskog kluba. Asensio je potom iznet na nosilima.
"
Malo smo zabrinuti zbog Asensija. U pitanju je koleno, otišao je pravo u bolnicu na preglede. Ali izgledalo je loše. Ovo je najgori dan za nas jer smo izgubili igrača i to nas je dosta pogodilo", poručio je Zidan posle utakmice.

Izabrane vesti

Konačni rezultati se tek čekaju, ali brojni izveštaji iz Španije potvrđuju da su prvi snimci pokazali da u je u pitanju baš pucanje ligamenata levog kolena.

Madriđani bi sada mogli da odustanu od prodaje nekog od igrača. U planu za odlazak bili su Geret Bejl i Hames Rodrigez, a da li će sad neko od njih dvojice ipak ostati u klubu pokazaće naredni dani.

Foto: Screenshot


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara