Komentari na vest

Kakav posao čeka Srbiju na otvaranju Mundijala: Sedmorica Brazilaca u finalu LŠ

D

De jàn

pre gotovo 2 godine

Brazilci imaju jednu manu, svaki njihov igrac igra sam za sebe. To im je uvijek bila mana. Najgore je kad u timu imas previse zvezda, pa svako od njih hoce da dokaze da je on ipak veca zvezda od ovog drugog. To bi mi mozda mogli da iskoristimo jer je to ipak timski sport.
G

GostDetos

pre gotovo 2 godine

pobedili smo portugal u gostima na odlucujucoj,sve je moguce,samo podrska!!!
S

Srbaa

pre gotovo 2 godine

Imamo i mi Jovica
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Tuzno je kad vidim da nas covek ima stav ''samo da nas ne napune'', a jedan Serif ide da pobedi Real, Luksemburg igra X protiv Francuza, itd. Koliko puta je taj Brazil pobedila Venecuela ili Paragvaj, a da Srbija ne moze. To je bre fudbal. Nije rat da ides puskom na tenk. Opustite se. Neka igraju fudbal.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Tužno je da jedan Brazil nema ni jednog klasičnog centarfora. Podseća me na generaciju sa Romariom i Bebetom. A posle stigli Zubo Ronaldo, pa Adriano. Posle njih opet ništa. Kojekakvi Hulk, Žo, Gabigol i ostali poluproizvodi.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

tite je posvađan i sa damim sobom i sa pola prve postave i svima koji im ne igraju ili ih ne zove,potpuni kolaps u najavi,ako ćemo kad da ih stisnemo trebamo sad.idealna tekma za bukvu našu a ako piksi istraje da mu obojica igraju...
G

GostNezvani

pre gotovo 2 godine

Laganica....mi samo možemo da dobijemo iz te utakmice. Samo hrabro i jako
M

Maj3

pre gotovo 2 godine

Bice cupavica
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Piksi kaže praznik fudbala. Neće bas nikome biti lako sa Brazilcima samo ako budu složni. Samo da nas ne raznesu, a za ostale mi je svejedno. Svicarci se sigurno izgubiti 3 razlike minimum. Isto kao na EP. Sa Italijom u grupi odigrase totalno drugaciji fudbal nego sa ostalim. Znali su da se džaba umaraju ako navale na njih. Cuvace se oni za nas isto kao prošlog ljeta sto su uradili.