Komentari na vest

Kakav slom karijere: Pogba definitivno dopingovan, ovo bi mogao da bude kraj

I

Irska

pre 7 meseci

Obican cirkuzant tokom citave karijere. Nikad nije bio profesionalac, igrao po sistemu toplo hladno, nikad se nije davao 100%, nego se zezao po terenu. Zali Boze para datih za ovog cirkuzanta.
E

E tako

pre 7 meseci

Najveća prevara od igrača u istoriji fudbala.

Zinho86

pre 7 meseci

Ovaj covek je apsolutno ovo zasluzio. Previse se glupirao i nije cenio sve sto mu je fudbal dobro doneo. Uvek se ovako zavrsi sa takvim ljudima. Mnogo se izglupirao .
L

Logitech

pre 7 meseci

Nikad i nije bio neki igrac, Ledezma, Muntari, Akvikani, Carli Adam, Cheikh Tiote, Motolivo i Strotman bili bolji vezisti od njega.

Ivica Gasic

pre 7 meseci

Neće se on mnogo potresti zbog toga, verujte! Taj se namlatio love zadnjih 5-6 godina za 50 narednih života da ne misli ništa ni o čemu! Eee, cc..
S

Sudija Pucilkas

pre 7 meseci

Ne verujemo.
V

Vuk 981

pre 7 meseci

Taj proglašava bankrot u roku od 3 do 5 godina!
P

Pi xi

pre 7 meseci

Kad je Juve u pitanju, sve je moguče. Kupovali su suce, nameštavali utakmice i financijsku situaciju. Da ni ne pominjem lažova Alegrija. Prevara od tima.
m

mozda ali mozda

pre 7 meseci

Je to namerno uradio da bi otisao kod arapa za tesku lovu?
V

Voždovac

pre 7 meseci

Moći će da igra sa trbušnim plesačicama, jer neće godinama videti ni klub ni reprezentaciju u takmičenjima pod okriljem UEFA i FIFA.
I

Imam ideju

pre 7 meseci

To znaci da moze da igra u Rusiji @Vozdovac? Ne sprdam se, ozbiljno pitam
U

Urgh

pre 7 meseci

Nije htep iz kluba, emirati su g zvali i onda juve pravi Italian job :) Realno, i Pogbu stiže karma.. Ali zaradio je para , a fudbal ga i onako ne zanima previse, talo da niata strano realmo
V

Visente Del Boske

pre 7 meseci

Moze da ode u rusiju da igra oni svakako nisu pod fifa i uefa
g

gunnersi

pre 7 meseci

cirkuzant uvek bio
n

niko123

pre 7 meseci

Treba legalizovati doping,ionako ga svi profesionalni sportisti uzimaju, pa ko ziv ko mrtav.Bez dopinga,niko ne bi mogao da izdrzi te napore....
d

dzuno

pre 7 meseci

Problem je što bi u tom slučaju stvarno bilo mrtvih. S druge strane, već je manje više legalan, obzirom koliko većinu sportskih organizacija baš briga da se izbore s dopingom.
n

niko123

pre 7 meseci

Tim korumpiranim organizacijama je samo bitan novac,ali s druge strane, i ti svi "sportisti" su svesni rizika i u sta se upuštaju.I njima je novac na prvom mestu, trofeji ako dodju, dodju.To je cena profesionalnog sporta.Ako hoces da budes na vrhu, moras da ucinis sve i da do njega dodjes, uglavnom na nelegalan nacin...
A

AM87

pre 7 meseci

Kao navijač Juventusa mogu reći da je ovo odlična vijest,riješiti se igrača koji uopšte nije igrao sa platom od 8 miliona
C

Cccc

pre 7 meseci

Boze me sačuvaj navijač Juventusa a tobože srbin. Koliko Talijana navija recimo za Real, garant ni jedan, zemljo otvori se pa progutaj ovaj ološ što se nakupio.
A

Alex DeLarge

pre 7 meseci

Pa Juventus je prosto po nekim zakonima karme morao makar jednom da plati obestecenje za Pogbu, na ovaj ili onaj nacin...
M

MileBre

pre 7 meseci

Mogao je da ode u Saudijsku Arabiju i da uziva, tamo ga niko me vi diro ...
h

hsdjdj

pre 7 meseci

izvikan igrač tako je i završio
i

igor978

pre 7 meseci

Ja uopšte ne bih isključuo mogućnost da mu je Juve ovo podvalio jer Pogba, koji praktično ne igra uopšte, ima ubedljivo najveću platu u klubu a zna se da je Juve u dubiozi sa finansijam. Podmetnuti doping danas kroz piće ili hranu je neverovanto lako - u klubu znaju gde igrači jedu, šta jedu i piju, bukvalno sve se zna. Jer nikako ne mogu da razumem da je Pogba tražio odmah da se uzme još jedan uzorak ako je svestan da je uzimao doping.
l

leparda

pre 7 meseci

Misliš da bi Pogba ćutao da postoji ikakva šansa da se to desilo?
G

Grobar2905

pre 7 meseci

Kad je Kristof Daum trebao da preuzme reprezentaciju Nemacke, a ovi iz Bajerna znali sta radi, pa pustili pricu u javnost da uzima kokain, on je odmah predlozio da mu uzmu nalaze. Rezultati su naravno pokazali da se drogira, tako da nikad nije ni postao selektor. E sad, pitanje je koliko je mozak tu ostecen, da sam trazis analize...
Z

Zmaj93

pre 7 meseci

Jos kad vidis da su nasli sinteticki testosteron koji se lako otkriva, postaje jos sumnjivije. Danas sportisti uzimaju EPO i druge stvari koje se teze nalaze testiranjem.
I

Inzaghi

pre 7 meseci

Stariji se sećaju da je Juve umeo da dopinguje svoje igrače.
a

alexx

pre 7 meseci

da citas druge sajtove na engleskom i da imas makar malo zelje da istrazis ovu vest ne bi pisao ovakve gluposti ! da si citao znao bi da je Pogba izjavio da je bio kod prijatelja u USA letos i da mu je taj prijatelj preporucio da pije neki suplement dok je trenirao u teretani koji je sadrzao testoteron i koji nije zabranjen u USA ali jeste u Evropi. Takodje je rekao da nije konsultovao povodom toga klupske doktore nego je uzeo to na svoju ruku verujuci prijatelju.
R

Radomir Falkao

pre 7 meseci

Sto ne podvali Chiesi i Vlahovicu? Ovo se ne moze podvaliti, koristio je nedozvoljene supstance i to se videlo na pregledima.

Lanmi23

pre 7 meseci

Pogba - merna jedinica za idiotizam

bojke

pre 7 meseci

Super vest za juve, otarasice se besplatno njegovog ogromnog ugovora sto otvara dosta prostora u budzetu. Vec par dana se pise da Hjorberg iz Totenhema stize kao zamena za Pogbu u januaru
V

Vuk 981

pre 7 meseci

Ma bitno da se on ofarba i namesti frizuricu...
B

Burek

pre 7 meseci

Boli ga uvo, obezbedio je i čukununuke :)
B

Bata Kanda

pre 7 meseci

Ali u stvari i nije.. Profesionalni sportisti cesto posle karijera prave teske brljotine i dosta njih je neverovatnom brzinom istopilo svoje bogatstvo. Cukununucici mu dodju cetvrta generacija ispod njega, pa ti racunaj koliko je tu potencijalnih budala koje mogu biti u stanju da spiskaju sve to sto je ovaj zaradio..Ako vec to njemu samom ne podje za rukom.
B

Burek

pre 7 meseci

Bato, dobro si to rekao. Čak je istina da dve trećine NBA igrača kasnije bankrotira
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Postujem Pogbu,ali moje misljenje je da je teska prevara od igraca.Jedino se video u reprezentaciju,a klupski fudbal 0!
D

Dejani

pre 7 meseci

Slično kao Jovic. Prvi mandat u Juveu mu katapultirao karijeru na gore, isto kao Jovicu Eintracht. Kasnije odlazi u Manchester i od tada kreće sve niz brdo. Možda je pogrijesio u odabiru klubova, možda je stvarno bio prevara, svako ima pravo na svoje mišljenje.
P

Pa

pre 7 meseci

Zašto ga onda poštuješ, ne kapiram. Jeste drugari.
B

Brrrr

pre 7 meseci

Ne baljezgaj.
Л

Лазар

pre 7 meseci

Па ако је икад играо добро(а јесте), то је био први мандат у Јувентусу. Био је у то доба у топ 5 везних играча на свијету. Додуше са двојицом из тих Топ5 је био и клупски колега, Пирло и Видал су такође тада били у најбољим годинама каријере.
D

Dejcek

pre 7 meseci

Pogba ''teska prevara od igraca'' Ajoooj, pa da je to izjavio neki super talenatovani i dokazani igrac pa covek i da se zamisli, ali kad to izjavi neko ko je milion puta losiji u tome sto doticni radi, onda ne moze biti nista drugo do zavisti i frustracije. Reći da je bio dobar, pa sad nije na tom nivou je jedno, al reci da je prevara, a covek igrao u dobrim klubovima, jednoj od najjacih reprezentacija sveta bio bitan sraf... Stvarno mi je nejasno da prozivate nekog ko je bolji od vas. Pa sta ste onda vi? Ako njega, tako velikog, komentarise neko tako mali, da li ste svesni da u toj konstalaciji ne postoji entitet koji bi vas mogao da iskomentarise, jer bakterije i jednocelijski organizmi jos ne salju komentate. Ili....
S

Sherlocked

pre 7 meseci

@ujka zitko - taj izraz " prevara od igraca " je medju debilnijima koji se koristi i nema veze sa istinom. Egal je sa onom "zagrmeo" - novinarskom sramotom i nedostatkom vokabulara. Apsolutno nema veze sa mozgom u opste polemisati za ovakvog igraca da je "prevara" . Svi smo gledali ovog momka kada je bio u odlicnoj formi i kada je igrao fudbal iz ljubavi. Gledali smo njegove izuzetne pasove i lepe golove. I sad kako on to tacno "vara" ? . Znaci on ne zna da postigne fenomenalan gol iz daljine , ali kada uspe to je onda odglumio i prevario nas. Isto nema pojma da odigra dobar pas ali kad uspe u tome to je odglumio i prevario nas. Takodje kada je bio fizicki najdominantniji na terenu , kada su se odbijali od njega pokusavajuci da ga sruse , kada je trcao po 12km na utakmici on to u stvari ne moze nista da uradi ali moze da odglumi i sve nas prevari. Takodje ima odlican skok ali to mu je jos i najlakse da odglumi , to moze svako. Pogledajte Spajdermena. A sto je uspeo da namagarci kompletnu skauting sluzbu ManUtd i bonus jos Fergusona i to dva puta! Isto i ove iz Juvea! Da ne govorimo o tome sto je bio standardan clan reprezentacije Francuske , njih je bas vukao za nos pored toliko dobrih igraca koje imaju na njegovoj poziciji , oni bas njega drzali u srcu tima. Eto. Ne znam da li si shvatio koliko je glupa ta tvoja izjava i kosi se sa zdravom logikom .
D

Dejcek

pre 7 meseci

Koliko lepih komentara i misljenja. I onda vise komentara jako uvredljivih. I tacno se vidi da jedna te ista osoba, sa vise nikova vredja, u ovom slucaju komsije Partizan. Zanemarite ga. Vidite da je covek oboleo i da nema smislen komentar samo neko vredjanje. Ne pratim kosarku, samo po malo, mnogo mi znaci kada iz oba tabora cujem konstruktivna misljenja i zapazanja. Srecno komsije, iako mislim da ste sada slabiji nego prosle. A prosle da ste imali Neipira ako ne bi osvojili EL, evo tu me seci....
F

Fkto

pre 7 meseci

Serlok je u pravu, Pogba je bio odličan igrač kad mu se igralo. Junajted je zavisio od njegove igre. Ako mu se igra, pobede, ako ne igra ili se vuče, izgube. Nažalost retko mu se igralo, užasan mentalitet ima. I koštao je Murinja posla u Junajtedu, a i sebe veće karijere.
N

Nenad 92

pre 7 meseci

Slazem se komentarom da je Pogba bio igrac sa sjajnim fizickim i tehnickim karakteristikama, odlicne kordinacije za svoju visinu koja je iznad proseka sto se tice fudbalera i kada je bio raspolozen i igrao punim intezitetom svakako jeste bio dominantan, od prilike kao kad bi SMS bio puno brzi, okretljiviji, konkretniji sa boljom defanzivnom igrom. Ali svakako moram napomenuti da je on takodje i poznata licnost i da je zbog toga dobrano i placen i da svako ima prava da ga komentarise na koji nacin zeli ma koliko god komentari nemaju smisla. Kazem bio jer kako mi se cini nazalost nece vise igrati iako mi zaista nema zdravog razuma da se neko dopinguje ko nije izlazio iz povrede dobrano skoro 2 godine, nzm sta mu je mogla biti namera da se brze oporavi ili sta vec, da bude nadopingovan iako ne igra zbog povrede. 🤔