Komentari na vest

Kako će Siti da izgleda protiv Zvezde: Devetorica sigurnih i tri Pepove kombinacije

M

Maljavi prkos

pre 7 meseci

Ne treba se uplašiti, Bahar treba tim da odabere po dlakavosti nogu igrača Crvene zvezde, što dlakaviji - to bliže startnih 11, da se od tih 11 parova muških dlakavih nogu prekaljenih u mučenju na oranicama uplaše premijerligaški metroseksualci. Kako god da bude Siti izgledao, momci ne smeju da padaju ako krene 100ka da ih nabija trijes razlike.
1

11223344

pre 7 meseci

Crvena zvezda će na „Etihadu“ igrati u formaciji 3-5-2 i sastavu: Glazer – Điga, Dragović, Rodić – Mijailović (Degenek), Hvang, Stamenić, Ivanić, Mitrović – Bukari, Endiaje.
D

Darvin

pre 7 meseci

Mislim da će CZ bolje odigrati protiv MC nego protiv Lajpciga i YB videćete ovi će da pokidaju protiv CZ, dok je Pep potcenio CZ
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

Ako ovaj pametnjakovic BAHAR stvarno postavi Mijailovica,Rodica kao Centarhalfove, Lucica u napad i Krassa kao centralnog veznog bice Katastrofa. Protiv njiih morace svi da jure i zure . Mora Zvezda na njih Hrabro iako su Kompijuteri.Ako se uplasu procice kao Besiktas protiv Liverpooola ili Malmo protiv Reala...ne plasim.vas ali City je Salke tuko sa 7-0 2019 godine
g

gott

pre 7 meseci

Ama treba im nogice polomit , prgavo samo pa neka rizikuju malo.Krljat ih dok ne dobijemo tri,četiri crvena i prekid.3:0 super.
F

Familija

pre 7 meseci

Nemoj Fodena molim te ako njega staviš po levoj strani tu nemamo gde Bukari ga neće i da oće juriti Mijailović će se okretati kao na luna parku nemoj njega molim te može ovaj novopridošli iz Lansa čini mi se i sa njim će to biti po nas loše ali sa Fodenom za nas će to biti potpuna tragedija ajde već kada ne igra Griliš ne mora ni Foden nemoj Pep mi bekove nemamo tvoj Voker će biti opasniji na strani od našeg Bukarija ili Mitrovića zato imaj razuma imaš tešku premijerligašku utakmicu posle nas ne mora Foden da igra trebaće ti za vikend mogao bi i Halanda da malo odmoriš jeste mlad i spreman da igra 90 minuta svakih dva tri dana ali ne mora baš u utorak da igra i za njega važi čeka te teška utakmica za vikend lakše malo sa tim stranama u suprotnom možda fudbal i prestanem da gledam
G

Goss

pre 7 meseci

Izgledaće kao brzi voz vratiće ih na fabrička podešavanja
1

1980

pre 7 meseci

Bez prepucavanja. Videćemo sve večeras.
g

gvardiola

pre 7 meseci

da ugasi svetlo napipa jedanest igraca nemoze da pogresi...
9

995

pre 7 meseci

Siti, igra u formaciji 3-4-2-1
G

G12smit

pre 7 meseci

Siti igra u 3-2-4-1 formaciji. Ne razumem kako ne vidite da pozadi igra sa 3 stopera(nekad Voker na desnog ako igra protiv brzog napadaca kao sto je bio Vinisijus) Odma ispred njih su Rodri i Stouns kao defanzivni vezni, a ispred u sredinu samo Gundogan i De brujin i na krilima Grilis levo i desno Silva(Marez) i na samom spicu Haland ili Alvarez. Foden je ulazio sa klupe menjao sve po sredini i krilo igrao pa i spica. To pozadi sto igra Siti 3-2 taj beton pismenih buzdovana to ne moze se probije. Najjvise tu formaciju mucio je Inter u finalu Ls,kao i Atalanta, a nadam se da cemo i mi jer imamo slicnosti sa Interovom a najjvise Atalantinom formacijom. Mada,kvalitet Sitija je daleko,daleko veci. Mislim da je to laganih 4 1, 5 0 za njih. Ne igra Kraso i Olainjka… moguce da ih odmara u vec izgubljenom mecu. Budimo realni.. Vise me brine da Lajpcig ne da bod Jang Bojsu. Samo da igramo jako da uzivamo u tekmi da ne dignu ruke u vis pre vremena. Glazerov mec veceras.
4

4 špica, 1 štoper

pre 7 meseci

Večeras će igrati uglavnom u formaciji 1-2-3-4.
d

duc

pre 7 meseci

Bukvalno nema sanse da pocnu Rodri, Voker, Alvarez i Dijas. Ljudima treba odmor jer su najvazniji igraci. Luis, Ake, Filips i Gomez upadaju.
2

2123

pre 7 meseci

Ja sam igrao da ce biti crveni karton na utakmici kvota 4,6 i zvezda dobija crveni karton kvota 6,2
9

995

pre 7 meseci

Siti igra sa tri pozadi!!!
o

olegunnarsoljskerr

pre 7 meseci

Bahare čuj me, ubaci magiju i dobijamo 0-1
P

Pavvle

pre 7 meseci

Navijaci partizana se usijali na vestima o Ligi Sampiona, bolje im je da cute i cekaju penale protiv Surdulice u sudijskoj nadoknadi.
П

Петровград

pre 7 meseci

А то им је једино и остало. И да чекају поразе ТСЦ-а и Чуке и да вичу, ето боље да смо ми играли, ми би боље прошли.
A

Alen 1514

pre 7 meseci

Bice 10 golova u mrezi zvezde, ako ne i vise 😁
V

Venom

pre 7 meseci

Ako ste gledali Siti znali bi da Alvarez u Haland ne moraju biti konkurencija jedan drugom vec da mogu i zajedno igrati jer se Alavarez najbolje snalazi kad igra iza spica.On za 5 kola PL ima 2 gola i 3 asistencije.
Š

ŠANSA

pre 7 meseci

Znači rezervni tim + sudija s kojim je Zvezda dobro prolazila? Istorijska prilika.
s

sdsdsdsd

pre 7 meseci

Ja bih voleo da igraju Foden i Alvarez,manje su iskusniji od Silve
£

£¥₩₩

pre 7 meseci

Prvo ste ovo trebali još juče da objavite...
?

??

pre 7 meseci

Sto ne moze da se komentarise ona vest o barakovim iznenadjenjima sto se taktike tice? Verovatno mnogo kritika pa nedozvoljavaju. Ja cu ovde da kazem svoje misljenje vezano za onaj tekst. Ubacivanje djige je lutrija, ali s obzirom da nemamo neki izbor bolje nego spajic, losiji od njega tesko da moze. A sto se napada tice, bez krasoa ili olainke sa ubacivanjem endijajea, tu sam sam.stvarno bez komentara, ako bude tako razocaracu se mnogo. Kraso je za endijajea izmislio fudbal. Molim te barak nemoj to da nam radis
£

£¥₩₩

pre 7 meseci

Ovo je mnogo važnije kako City izgleda...za Zvezdu se manje više zna
2

2212

pre 7 meseci

Crveni karton na utakmici 4,6 kvota,gost crveni karton 6,2 pa vidite
g

gvardiola

pre 7 meseci

da ugasi svetlo i napipa jedanest igraca nemoze da pogresi u takvoj svlacionici budi trener sa ovim nasima pa se pokazi
S

SB

pre 7 meseci

Cekaj bre, bez Kevina i Dzeka.?!
B

Budva555

pre 7 meseci

kakvog Dzeka jadan nebio,jesi bolje ti brate??
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Igra Haland, drugi tim, hahaa pa nije LS za svakoga, pogotovo za ove što su prestali da prate fudbal. 🤣🤣🤣
S

Statler

pre 7 meseci

Bacaš debilne komentare i sam sebi se smeješ. Definicija nezavisnosti.
D

Duka.RS

pre 7 meseci

Nordsjelend(ne znam jesam li dobro napisao), ozbiljan velikan. Najveci blam sprskog fudbala od Kroacije!
T

Top Gun

pre 7 meseci

Partizan pošteno ispao. Partizan PLANSKI DOVEDEN u takvu poziciju.
N

Nik6

pre 7 meseci

Cuj ovo, "Partizan planski doveden u tu poziciju"... A za poslednjih 10-ak godina se toliko Partizanovaca promenilo u klubu. Pa da li bi svi oni pristali da (in)direktno rade protiv Partizana??? Naravno da ne... Kakvi su to izgovori, kakva su to vise trabunjanja?! Pa SNS uprava vam je i u kosarkaskom klubu!!! Da nije tuzno, bilo bi smesno... ali ozbiljno :(
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

City moze ladno sa 8 igraca i s golmanom ovu utakmicu da pobedi a da se pritom i ne oznoje igraci. Zvezda pored :Sahtara,Kopenhagena,Salzburga i Celtitika je medju naj slabijima. Njihova Sreca je ato su upali sa Young Boysima koji nisu neki.Kalibar tako da mogu trece mesto da osovoje i moraju za Srbiju. Imali su samo srece zato sto smo imali automatski jednog predstavnika.

Bojank91

pre 7 meseci

Ajde? A mi mislili Zvezds osvaja LŠ sa 20m budžeta
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

@Bojank91 po vasoj prici da
@

@@@@

pre 7 meseci

Gvardiola celu noć nije spavao. Dileme su to velike kako protiv takvog protivnika.
3

33

pre 7 meseci

5-0 od dece iz danske
G

Gost Most

pre 7 meseci

Haha, dobra xD
@

@@@@@

pre 7 meseci

Svakako vecu brigu imao od trenera nordsjelandovih omladinaca
R

Realno_

pre 7 meseci

Dabome..
K

Kdkd

pre 7 meseci

Kako savladati serbsku azdahu, pitao se celu noc. Bitno je da se pise nesto, a smisao ne mora uvek da se ima. Nisu ni novinari krivi, takvo je celo drustvo.