Crveno-beli mogu da uđu u problem posle eventulne prodaje  Njegoša Petrovića
Crveno-beli mogu da uđu u problem posle eventulne prodaje Njegoša Petrovića

Kako će Zvezda da reši problem bonus igrača?

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.07.20. | 09:24

Crveno-beli mogu da uđu u problem posle eventulne prodaje Njegoša Petrovića

U senci pokušaja da se oslobode glomaznog igračkog kadra, kao i da Dejanu Stankoviću ispune dobar deo želja da početka sezone, u Crvenoj zvezdi moraju da razmišljaju i na koji način da popune brojku bonus igrača za narednu sezone. Svaki tim će u prvenstvu morati da ima dvojicu fudbalera rođenih posle 1. januara 1999. godine.

Za sada su u Ljutice Bogdana mirni. Prethodnih šest meseci crveno-beli su iskoristili mogućnost da afirmišu Veljka Nikolića i Željka Gavrića, kao i da pojačaju minutažu Njegošu Petroviću. Ukoliko bi sva trojica ostala u Crvenoj zvezdi, šampion ne bi imao problem. Međutim, sve glasnije se priča da će bivši vezista Rada vrlo brzo napustiti Marakanu, i da je Zvezda spremna da proda Njegoša Petrovića za nešto više od dva miliona evra.

Izabrane vesti

Njegov odlazak otvorio bi vrata pojedinim mladićima iz filijale i omladinske škole. Ovog leta konačno bi morao da se iskristališe status nekadašnjeg kapitena omladinskog tima Strahinje Erakovića. Već godinama talentovani štoper važi za nekog u koga treba ulagati. Nekoliko puta je bio na pripremama sa seniorskim timom, ali još nije dobio minute. Trener Dejan Stanković ga odlično poznaje, pošto je Eraković delio svlačionicu sa njegovim sinom Filipom u omladinskoj selekciji.

Ako odluče da isforsiraju Erakovića, na Marakani će morati da prihvate rizik. Mladi centralni defanzivac je odigrao odličnu sezonu u Grafičaru i sa kapitenskom trakom na ruci doveo tim sa Senjaka do drugog mesta Prve lige Srbije. Zbog toga je najbliži prekomandi u senorski tim.

Minutama se nadaju Andrija Radulović, momak koji je u finišu proleća debitovao za seniorski tim i oduševio navijače u sudaru sa Radnikom, i crnogorski špic Nikola Krstović. I on je popuit Erakovića bio na stažiranju u Grafičaru.

Kao potencijalne bonus mete pominjali se Mihailo Banjac iz Inđije i mladi čuvar mreže Intera iz Milana Filip Stanković. Mladi trener je imao ideju da naslednika sa profesionalnim ugovorom sa Interom, dovede u Beograd i promoviše ga u alternativu Milanu Borjanu. Za sada se odustalo od te ideje. 


tagovi

Strahinja ErakovićNikola Krstović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara