Miroslav Bogosavac i Zoran Tošić
Miroslav Bogosavac i Zoran Tošić

Kako je Bogosavac ostao u Čuki: Nisam ni gledao šta potpisujem

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.02.19. | 17:42

Levi bek sa 23 godine među starijim u sastavu Brđana

Pričalo se o sigurnom odlasku sa Banovog brda, možda čak i zaradi od 1.000.000 evra, međutim, na kraju ostade Miroslav Bogosavac u Čukaričkom.

I ne samo da je ostao, nego je pre osam dana produžio vernost belo-crnima do juna 2021.
Iskreno, ne znam ni šta sam potpisao, nisam ni čitao, samo sam „škrabnuo“. Imam maksimalno poverenje u ljude koji vode ovaj klub. Bio sam spreman na svaki mogući rasplet. Već sam to istakao, kad smo ulazili u avion za Kipar, spremao sam se sve vreme kao da ću ostati u Čukaričkom, što se na kraju i dogodilo“, predočio je levi bek u izjavi za klupski sajt.

Izabrane vesti

Osim njega, sredinom februara nove ugovore sa Čukom produžili su još Boris Kopitović i Darko Puškarić. Sva trojica su od velikog značaja za tim Sima Krunića koji u drugom prolećnom kolu dočekuje gradskog rivala Voždovac.
„Svaka utakmica protiv Voždovca je kvalitetna, publika uvek ima šta da vidi. Siguran sam da će tako biti i ovoga puta. Rival se zaista silno pojačao, svesni smo da nas čeka teška utakmica. Pokazalo se protiv Napretka da su Zmajevi u formi, ali je njihov plus bio što su igrali na veštačkom terenu „na krovu“.

U uvodnom susretu prolećnog dela prvenstva Čukarički je poražen u Nišu (0:2), a na tom meču Kopitović je odradio suspenziju (crveni karton iz poslednje duela jeseni), u međuvremenu su se od prehlada oporavili Stefan Šapić i Slobodan Tedić, pa je Krunić u mogućnosti da sastavi najbolji tim za duel koji je na programu u nedelju od 13 časova.
Voždovac je doveo stvarno kvalitetna pojačanja. Spoj mladih i iskusnih igrača, u pravom smislu te reči, ekipa za svaki respekt. Naš cilj je jasan, da se vratimo na pobednički kolosek. Nama je otišlo nekoliko igrača, iskusnijih, pre svih Bojić, a najveći adut je što smo uglavnom ostali na okupu. Imamo veliki broj mladih igrača. Malo je čudno da sam sa 23 godine jedan od iskusnijih u timu, među prvotimcima sa najviše mečeva za klub, ali mlađi igrači sjajno upijaju sve što im se kaže“, podvukao je Miroslav Bogosavac.

FOTO: Star sport

 


tagovi

Miroslav BogosavacČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara