Komentari na vest

Kako je deda sa neba poslao snežnu oluju da Pedri ne bi potpisao za Real Madrid

m

makni_se

pre preko 2 godine

Sve se menja u izvikanoj Barseloni, ali frizure njihovih lokalnih klinaca ne. Od Krkića na ovamo uvek ista zurka provincijalna od pre drugog svetskog rata.
K

Krkic

pre preko 2 godine

Sta te diramo mi Krkici :D
G

Gost0202

pre 5 meseci

Bravo sine, skroz si u pravu. Ne treba ovako, treba lepo tribale i munje da ima po glavi.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Onaj mali Belingem je Maradona za ovog naduvanog od strana medija.Isto ko onaj Gavi,naduvali ih mediji,nista drugo....

Katalonija

pre preko 2 godine

Šta je to strana medija?
K

Kiker

pre preko 2 godine

Koja smejurija od igraca. Belingem, Musijala i narocito Virc su izmislili fudbal za njega.
C

Cedevito

pre preko 2 godine

Jeste ali sva trojica sto si nabrojao igraju u Bundesligi.U toj istoj ligi su i Werner,Jovic,Dembele,Sanco itd dominirali a kad su presli u jace lige nisu mogli ni polovinu tih partija da ponove.Spanska i PL su bar 2 puta zahtevniji za igru od Njemacke lige.
K

Kiker

pre preko 2 godine

hahaha prijatelju, spanska Liga je malo jaca od kisele vode... raspad zivi. Evo, upravo je Musijala pokazao kako se igra fudbal, a sutra ce i Virc.
C

Cedevito

pre preko 2 godine

@Kiker ima jos tu primjera kao sto su Andre Silva koji se nije vidio ni u Spanskoj ni u Italijanskoj ligi a ovde daje 28 golova.Isto tako Haler reseto pa kad je doso u PL mosa.Onda Kai Haverc bio jedan od najboljih u Bundesligi i cim je preso u PL odmah se videla razlika.Njemacka je ubedljivo najlaksa liga za napadace
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Belingem je klasa za ovu trojicu,ajde Fati tu i tamo
d

dejan mr

pre preko 2 godine

ne mračim, ali kanal u kojem je barselona potrajaće, otprilike kao kanal u kojem je Liverpul bio pre klopa pa i Rodzersa. Tumarace tu od 3 do 6 mesta barsa, osmina finala lš puna kapa u narednim godinama.
b

baksuz

pre preko 2 godine

Iskreno se nadam i mislim da nece , oni su u kanalu vec od 2016 samo su imali Mesija tu koji je sam pravio razliku , ove sezone se osjete ti njegovi golovi koje nema ko da nadoknadi, nadam se da ce Laporta skupiti neke pare dovesti pravu 9tku i konacno penzionisati pikea , albu i ostatak kompanije koja je tu 10+godina . Tad ce da pocne nova zdrava era Barcelone pozz
B

Bokkkki

pre preko 2 godine

Tako je. Jedna od najvecih gresaka prethodne uprave je to sto su dali Pikeu, Albi i Busketsu visegodisnje ugovore. Pike nikada nije bio kvalitet za Barsu, tu je samo zato sto je Katalonac i sto ima neki autoritet u klubu. I niko to ne moze da shvati..