Komentari na vest

Kako promašiti nemoguće - Dolberg zna: Danac poklonio bod Parižanima (VIDEO)

O

Okekekekekeke

pre preko 2 godine

pariz je obican skup individualaca i umisljenih zvezdi, nece oni nista zajedno osvojiti i uraditi i to je jasno vec svima, pogotovo sto imaju onog klovna na klupi
E

Evo navijam već 10

pre preko 2 godine

godina za ovaj klub,ali dok su bili Ibrahimović,Kavani,Silva to je bio tim. Ovo su samo nabacane zvezde. Raštimovani orkestar totalno.
9

951357

pre preko 2 godine

Ne, to je bio tim kad su igrali Ronaldinjo, Pedreta, Roten, i drugi. Ovo sad, pa i ti koji pominjes, su upravo to - nabacane zvezde. Iako su svakako vise licili na tim tada nego sada.

Salvatore di Stefano

pre preko 2 godine

@951357 Pedreta?! Takav igrač ne postoji. Verovatno misliš na Pauletu, svojevremeno najboljeg strelca PSG u istoriji. Ronaldinjo nije igrao ni sa Pauletom ni sa Rotenom, igrao je godinu dana sa Okočom. To kakav su tim tada bili govori podatak da su u ovom veku pre dolaska Arapa jednom bili 2. (čim je Roni otišao, Pauleta tek stigao, a sezonu pre Rotenovog dolaska), 2 puta 4. a po jednu sezonu 15. i 16. i samo JEDNOM igrali LŠ i ispali u grupnoj fazi. Zato nemoj da glumiš nekog nostalgičara i praviš se pametan, kad ne znaš ime najveće zvezde iz te generacije. Još plus veličaš Rotena sa kojim u timu je najveći uspeh PSG sjajno 6. mesto u nikad slabijoj Ligi 1 i 2 sezone maltene borbe za opstanak. Sedi, 1!
9

951357

pre preko 2 godine

@Salvatore - strucnjace moj, izvini sto sam povezao njegovo ime i nadimak. Da si stavio prst na celo, mozda bi i shvatio kako se to desilo, jer ipak valjda znas kako se on zove. Sve u svemu, nisam ni rekao da su igrali zajedno, vec sam spomenuo te generacije PSGa. Bitno je da si ti to u svojoj glavi povezao kako si zeleo i odmah dosao da me ucis necemu, a ogranicen si kao terasa. Koga briga kakve su uspehe imali. To jeste bila romantika. Ovo sad je svetogrdje. Ali kapiram da si klinac koji se lozi na Nejmara, tako da, slobodno, nastavi tako.

Salvatore di Stefano

pre preko 2 godine

@951357 to da si ograničen pokazuješ svakodnevno na komentarima. Ti si povezao njegovo ime i nadimak?! Haha, smešan si ko crtać. Lupaš gluposti, kao i obično. To da ti nešto kapiraš je oksimoron. Niti se ložim na Neimara si zaključio na osnovu čega? A, da, na osnovu ograničenog mozga- ti si pisao nešto protiv nečega, neko je napisao nešto protiv tvoje baljezgarije, onda je taj neko sigurno za to protiv čega si ti. Možda je stvarno tako u tvojoj glavi, ali to je već tvoj problem. Neimara ne podnosim, a da sam klinac možeš "zaključiti" samo ti, a već 20 godina imam šal PSG-a koji je verovatno stariji od tebe. Bolje idi na zvezdine vesti i prenosi "proverene" informacije sa RSB foruma, napadaj Vlahovića i Mitrovića, to ti bolje ide i bolje ti pristaje uz mrziteljski karakter, nego da glumiš nostalgičara, a ustvari si samo običan kontraš.
1

12345

pre preko 2 godine

Za ove sto ce da prozivaju Mesija, samo se sjetite da je ove godine osvojio trofej za Argentinom zbog kojeg ste ga dugo prozivali, i osvojio sedmu zlatnu loptu, on sta god od sad bude radio, svaka mu cast, ipak 15 godina igra na odlicnom nivou, sad moze i da zavrsi karijeru, pozdraaav
M

M17

pre preko 2 godine

Osvojio takmicenje u rangu Kupa africkih nacija, eventualno B grupe Lige nacija, sa Barsom se raspao, u Psz-u nevidljiv (u 6. ligi Evrope). Ostala mu samo stara slava i bogati seik.
1

12345

pre preko 2 godine

M17 A Kopa Amerika je sve samo je slabo takmicenje
G

Gostooooooop

pre preko 2 godine

ae samo ljubim te pogledaj koliko puta je odrzana Copa America u zadnjih 4 godine

Falični Tom

pre preko 2 godine

Nešto mi se danas miljenik Frans futbola nije mnogo istakao. Čovek bi očekivao da će posle osvojene rekordne 7 Zlatne lopte leteti po terenu ali ne. Možda ga je savest pojela.
G

Gost997

pre preko 2 godine

Izgleda da supertimovi funkcionisu samo na all star tipu utakmica. Dajte ljudi pa imas 2 golmana koji bi bilo gde u svetu bili prvi izbor i jedan i drugi ali ovde uvek jedan sedi na klupi. Na klupi do skoro jedan od najtrazeninih napadaca u evrope a igraju pva trojica koje nesretni Poketino ne sme da izvede. Mbape deluje kao da je dosao da slusa neko predavanje koje ga ne intresuje pa je tu zato sto mora i tako vec dugo, Mesi iz meca u mec dokazuje da je zlatna lopta dodeljena eto zato jer je Mesi, Nejmar i kad igra vise pada i valja se. Danilo i Gej nista na sredini nikakva kreacija ili pas. Di Marija i Mesi obojica levenogi ne moze to da funkcionise. Nece ovo na dobro da izadje. Od pocetka sezone nikakve igre nema sansi, vecinu utakmica dobili na mesavinu lude srece i individialnog ucinka. Pa za vikend sa ocajnim Sent Etjenom sa igracem vise jedva dobise. Pucice ovo kao balon a Poketino se ovde ne pita nista. Mbape je zasluzio veceras da bude suspendovan za indolentnost na 5 utakmica a on mora da vadi Di mariju i ubacuje Ikardija. Za Lea vazi isto...Nesto je trulo u gradu Parizu
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Obojica bi u Realu pored Kurtoe grejali klupu...
p

plavac

pre preko 2 godine

baš mi žao,nemaš pojma koliko,evo samo što ne zaplačem što psž prop'o k'o žeton
M

M17

pre preko 2 godine

Jel igrao dobitnik Zlatne lopte?
F

Florentino

pre preko 2 godine

Nego sta, cak je dao i 2 gola uz 1 asistenciju.. Ipak je to zlatna lopta!!!
M

Mitt

pre preko 2 godine

Ko da nije ni igrao.
G

Gigigu

pre preko 2 godine

A sta je sve Mbape promasio...