Lionel Mesi ©Reuters
Lionel Mesi ©Reuters

Kakva je Mesijeva sudbina? Deluje da je priča u Parizu blizu kraja

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.05.23. | 11:17

Argentinski as ima nekoliko opcija, prvobitna se tiče eventualnog povratka u Barselonu

Pari Sen Žermen je suspendovao svoju najveću zvezdu. Lionel Mesi je zbog nedozvoljenog puta u Saudijsku Arabiju kažnjen sa dva meča ne igranja i dvonedeljne plate. Ta vest je podigla prašinu u francuskim, ali i svim svetskim medijima, pa se postavlja pitanje da li će slavni Argentinac i naredne sezone nositi dres Svetaca?

Mesijev aktelni ugovor ističe 30. juna ove godine, PSŽ je prvobitno želeo da mu ponudi novi ugovor, ali ti pregovori su sada zahladneli. U ovom trenutku deluje da je njegova epizoda u Parizu blizu završetka.

Izabrane vesti

Argentinski fudbaler ima nekoliko opcija. Prva bi bila povratak u matičnu Barselonu, ali je ta opcija, prema predsedniku La Lige Havijeru Tebasu, teško izvodljiva iz finansijskih razloga. Ali, ukoliko Barselona sredi svoje poslovne knjige povratak na Nou Kamp ne bi bio nemoguć. Čak štaviše u katalonskom klubu su samouvereni da mogu da vrate njihovog najboljeg igrača u istoriji, bez obzira na situaciju u kojoj se klub nalazi.

Druga opcija je prelazak u saudijski Al Hilal, gde bi zarađivao nestvarnu cifru od čak 400 miliona evra godišnje. Tako bi postao najplaćeniji igrač svih vremena i ponovo bio u prilici da igra protiv svog najvećeg rivala Kristijana Ronalda.


tagovi

Lionel Mesi

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara