Kakva podrška Zidana Luki Joviću: Daćeš mnogo golova za Real

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.01.20. | 20:51

„Mlad je, želi da uči, kompletan je fudbaler“, hvali trener Madriđana srpskog napadača

Samo četiri puta bio je Luka Jović starter otkako je obukao dres Reala. Peti, izvesno je, biće u sredu od 20 časova u Džedi, gde će Madriđani preko Valensije pokušati da se plasiraju u finale Superkupa Španije i zakažu borbu za trofej sa boljim iz duela Barselona – Atletiko (četvrtak).

Srpski centarfor je uglavnom mečeve ove sezone počinjao s klupe, šansu bi dobijao na kašičicu, ali izostanak dvojice asova u napadu otvorio mu je prostor, pa je i Zinedin Zidan potvrdio da će u Saudijskoj Arabiji dati šansu od početka letošnjem novajliji iz Ajntrahta.
Jović je logičan izbor, ali ćete kao i uvek morati da sačekate početak utakmice da biste videli tim za koji sam se opredelio. Svakako je važna opcija“, između redovan je Zidan najavio Jovića u prvih 11, premijerno još od susreta šestog kola Lige šampiona sa Klub Brižom, 11. decembra.

Izabrane vesti

To što je dosad postigao samo jedan gol, protiv Leganesa, izgleda više brine madridsku štampu i navijače kraljevskog kluba. Trener je miran, podseća da je nekadašnji špic Crvene zvezde projekat na duge staze.
Jović je budućnost Reala. Ima tek 21 godinu, dete je, želi da uči, a već je promenio nekoliko država u karijeri. Na sve to, naporno radi i to je dobro. Daće mnogo golova. Svi kažu, a i ja vas uveravam na osnovu onoga što sam video, kompletan je fudbaler. Kladio bih se na njega, mada istovremeno moramo da budemo oprezni“.

Real je posle dva remija (Barselona, Bilbao) slavio u subotu protiv gradskog rivala, Hetafea i uhvatio zalet za novi oblik takmičenja, koji će se ove sedmice igrati u Saudijskoj Arabiji.
Ne može da račuinamo na Bejla i Benzemu, ali sad je vreme za druge igrače. Imamo dugačku klupu, pravo je vreme da se drugi igrači uključe. Spremni smo da odigramo dobru utakmicu protiv Valensije. Nismo došli da bismo se šetali Saudijskom Arabijom, mislimo na fudbal, u sredu je polufinale, ali mi ćemo meč sa Valensijom tretirati kao da je finale“, drži borbenu gotovost na maksimumu Zinedin Zidan.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara