Filipo Falko (©Star Sport)
Filipo Falko (©Star Sport)

Kaljari podeljen između Falka i njegovog naslednika iz Lečea

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.07.22. | 17:23

Problem za italijanskog vezistu, potencijalno i Crvenu zvezdu

Vreme prolazi, Filipo Falko i dalje nema jasnu sliku o tome gde će ga fudbalski put odvesti dalje.

Crvena zvezda je ispunila želju ofanzivnog veziste da mu dozvoli produženi boravak u Italiji kako bi sam pronašao novi klub, ali se i dalje ništa konkretno ne dešava. Srpski šampion odredio je simboličnu cenu od 500.000 evra za izlazni transfer, samo što se Falko i dalje nalazi daleko od bilo kakve promene u karijeri.

Izabrane vesti

Kaljari je dugo figurirao kao realna opcija za popularnog Mesija iz Salenta, a prema najnovijim informacijama sa Čizme, u klubu sa Sardinije trenutno su podeljenih mišljenja po pitanju njegovog dolaska. Naime, lokalni mediji na ovom italijanskom ostrvu tvrde da je trener Fabio Liverani više za Falka koga je trenirao u Lečeu, dok je favorit sportskog sektora Frančesko Di Marijano. U pitanju je 26-godišnji krilni napadač koji se bolje snalazi po levoj strani, mada je kroz karijeru nastupao i na suprotnom boku. Za njegovo zdravlje takođe se raspituje i Parma, a zanimljivo je to da je Di Marijano igrač koga je Leče angažovao pošto je prodao Falka Crvenoj zvezdi.

Sreda, 20.45: (1,20) Crvena zvezda (6,75) Pjunik (14,0)

Ipak, ništa još nije definitivno odlučeno. Klub prati obojicu, mada se pominje da je Di Marijano trenutno za nijansu bliži potpisu za Kaljari od Falka. Čak se i torinski Tutosport bavio temom Falkove budućnosti i tvrdi da Zvezda traži mnogo više novca od onoga što ste mogli već da čitate na stranicama Mozzart Sporta, navodno čak 1.500.000 evra, što ne deluje realno. Pogotovo jer omaleni vezista nije pokazao mnogo tokom godinu i po dana boravka u Beogradu, a posebno je razočarao u poslednjih šest meseci prošle sezone.

Izostanak Falkovog potpisa za neki drugi klub mogao bi da bude realan problem ne samo za igrača, već i za Crvenu zvezdu. Ranije se spekulisalo da je Italijanova plata 480.000 evra, što bi predstavljalo značajno opterećenje za kasu srpskog šampiona. Upravo zato Crvena zvezda i želi da ga pusti, kako bi maksimalno umanjila štetu...


tagovi

Filipo FalkoKaljariSerija BFK Crvena zvezdaLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara