Komentari na vest

Kaljari podeljen između Falka i njegovog naslednika iz Lečea

D

Dejan Pizon

pre preko 1 godinu

Sta lupas covece ko je eksplodirao Ivanic sto su hteli da ga oteraju muka mi je vise od ovih navijaca sto gledaju klub jednom u sedam meseci sramota je sta se polemise.
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Falko je totalni promasaj kada se gleda momenat i trenutak kada je doveden. Ivanic je eksplodirao i tu nije bilo sanse da dodje do rotacije kada je klupa u pitanju...i tu lezi sva propast ovog igraca i njegovog angazmana u Crvenu Zvezdu. Naprosto ista greska napravljena kao i sa Ivanicem i Marinom, samo sto je ovaj drugi dobio povjerenje i naravno opravdao kod Stankovica...dok da je Milojevic ostao, pisali bi o jos jednom nedoraslom igracu i velikom promasaju!!!
K

Keket

pre preko 1 godinu

Dajte ga u cukaricki na pozajmicu, nek probaju bar nesto u evropi da naprave :)
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Gde su sad ovi sto brane Falak i kazu kako nije dobio pravu sansu? Sto ga ne angazuju Italijani, kad ga dobro znaju?
D

Deki maky

pre preko 1 godinu

Da su pametni vazura i vucela da dovedu ovog Mesija u Partizan. Tek tu bi pokazao pravi raskosni talenat, a i deficitarni su po tom levom boku,ovaj levat ima samo jednu nogu,al ko zna mozda bi dokazao da vredi koliko Mrkela kaze.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Možete da pišete bajke, traži ga ovaj, traži ga onaj, niko neće dati 500 hiljada evra za pola godine ugovora koliko mu je ostalo u Zvezdi. Otići će za džabe na zimu, a do tada će sisati krv Zvezdi. Koliko je para bačeno na ovakve primere kao što je ovaj. Nenormalno mnogo. A ovamo se cepidlači za dobrog špica, za desnog beka. Srećni smo zbog rezultata pa onda nema veze za loše stvari.
D

DušanMilik232

pre preko 1 godinu

Zar je moguća da ta Zvezda ima takav uticaj na vrednost igrača, da posle poziva Terze i Mrkele igrače neće niko bi za dzabe. Isto je bilo sa Zanderosm, Kanjasom, Laparom, Dionijem,Kafuom, M.Garsijom, Zivkovicem, Jirkom, vjerovatno i sa Motikom, sve milonski transveri.
Z

Zivorad

pre preko 1 godinu

Uzmite falka necete se pokajati
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Probaj malo kasnije! Deda (Vučela) spava, ne mogu da ga probude!