Dimitrije Kamenović (©MN Press)
Dimitrije Kamenović (©MN Press)

Kamenović još nije zvanično fudbaler Lacija

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.07.21. | 09:22

Rimljanima negativni finansijski bilans koči promociju

Još zimus je Dimitrije Kamenović potpisao ugovor sa Lacijom, pa je šest meseci proveo u Čukaričkom na pozajmicu, te je ovog leta otputovao u Rim da se pridruži novim saigračima na pripremama.

Međutim, mladi srpski reprezentativac još nije zvanično novi fudbaler Nebeskoplavih! Kamenović još ne može da bude licenciran za Lacio, pa samim tim ni da igra utakmice. Moraće da se strpi nekoliko dana pre nego što se taj detalj formalizuje.

Izabrane vesti

Kako piše Korijere delo Sport, problem je u negativnom finansijskom bilansu rimskog kluba, zbog kojeg mu nije dozvoljeno da registruje nove fudbalere. Kao što Barselona još ne može da ozvaniči novi ugovor sa Mesijem, jer njegova plata probija limite, tako i Lacio ne može da promoviše Kamenovića.

Klub sa Olimpika je za dovođenje srpskog fudbalera platio Čukaričkom 2.500.000 evra i sada mora da proda nekog od fudbalera da bi „pokrio“ taj minus na klupskom računu.

Dok se ta prepreka ne skine, Kamenović će trenirati zasebno u Rimu, pišu italijanski mediji, dok će ekipa otputovati u Auronco na glavni deo priprema.


tagovi

LacioSerija ADimitrije Kamenović

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara