Komentari na vest

Kamerun objavio spisak, Srbija ne bi trebalo da se plaši ovog tima

I

Ivan Gale

pre preko 1 godinu

Prosečan srpski novinar ne može da napiše tekst, a da ne omalovažava protivnika. Mis mo najbolji, oni veze nemaju. Mi ćemo u Ligu Šampiona, mi ćemo u nokaut fazu Svetskog prvenstva, mi smo Crvena Zvezda, mi smo Partizan, mi smo Srbija, a oni su ništa. Pa nam se na kraju desi debakl. Nek pobede Kamerun pa ih veličajte, a do tada respektujte protivnika. Sportski pozdrav.
G

Gost77

pre preko 1 godinu

Obala Slonovače, Gana...
M

Mister v02

pre preko 1 godinu

S' obzirom da je Mundijal turnirsko takmičenje, da po običaju imaš makar jednu a često i više ekipa koje su iznenađenja i koje doguraju mnogo dalje nego što se očekuje, zaista je nepotrebno pisati ovakve stvari kako se "neće provesti mnogo bolje ni ovaj put". Ovaj Kamerun svakako ima nekoliko zaista nezgodnih igrača, naravno da nisu Brazil ali imaju igrače koji ti iz jedne greške mogu dati gol pa ti onda ganjaj rezultat. Turnir je uvijek turnir, da li to bio neki seoski u malom fudbalu ili Mundijal, svaki protivnik se mora shvatiti ozbiljno i protiv svakoga moraš biti maksimalno skoncentrisan i zategnut. Naravno da smo favoriti i da je sve sem pobjede protiv njih neuspijeh ali samo govorim da je nepotrebno otpisivati bilo kojeg protivnika a kamoli treću reprezentaciju Afrike.
K

Kuriozitet

pre preko 1 godinu

K. Toko Ekambi, V. Aboubakar i B. Mbuemo su zaista odličan trojac, naročito za kontranapade. Biće nezgodni, ne bi' ih otpisao ni u prvoj utakmici sa Švajcarskom. Nerešen ishod nije neuspeh, naročito ukoliko bude u raspletu dovoljan za prolaz iz grupe, ali bi dobar rezultat sa njima bio pravi indikator da smo ozbiljna ekipa i da možemo se nadamo nekom dužem ostanku na poluostrvu Katar