Kamerunski autobus - parkira li ga ponovo Jang Sports među stative?

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.03.18. | 11:58

Borba za treće mesto na tabeli tera Fovu Baham na proboj ka golu domaćina

Šta sve zna Leandre Tavamba, svedoče njegova dela u dresu Partizana, ali se ovoga puta ne bavimo njim. Bavimo se Tavambinim zemljacima, Kameruncima koji poput dobro nam znanog špica iz Humske umeju da tresu mreže, ali i da zazidaju stative! Danas smo na liniji okršaja za treće mesto tamošnje tabele, u režiji Jang Sportsa i Fovu Bahama.

Pa, da krenemo od golova, jer kladilački korisne invormacije donose podatci koji kažu da je Jang Sports u prethodnom kolu odigrao GG 3+ meč sa Les Asterseom, ali tek nakon serije od osam utakmica sa 0-2 gola. Dakle, da se zaključiti da je domaćin žilav u odbrani, da ume da iskoristi sporadičnu šansu pred golom protivnika, ali samo u izuzetnim prilikama. Naime, Jang Sports je četiri puta slavio, i isto toliko puta bez golova remizirao na minulih 10 utakmica. Flovu Baham je na istom broju utakmica pet puta pobedio, i čak četiri puta remizirao, uz šta treba dodati da je samo tri utakmice završio u 3+ maniru.

Izabrane vesti

Ovaj takmičarski par, do sada se sastao osam puta, od čega je na sedam mečeva palo 0-2 gola, a samo se po jednom se zalomilo GG, a zatim i 3+ tipovanje. Isto bi se, makar potradiciji mogo očekivati i večeras. Budući da je reč o duelu dve veoma izjednačene ekipe, prednost iz perspektive kvaliteta nema niko, ali Jang Sports se mora uzeti u obzir pre tipovanja, naročito kao osvetnički tim koji želi da spere gorak ukus poraza sa poslednjeg gostovanja Fovu Bahama od pre tri godine.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 15:30 3728 KAM 1 Young Sports - Fovu Baham kmb 1&0-2 4,20
Ukupna kvota4,20

Kamerun 1 – 10. kolo

15.30: (2,35) Jang Sports (2,85) Fovu Baham (3,30)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Kamerunsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara