Kanavaro stigao na pregovore u Barselonu

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.05.22. | 21:54

Nekada jedan od najboljih štopera sveta kandidat za trenera Espanjola

Nekadašnji italijanski fudbaler Fabio Kanavaro, koji je po završetku karijere prešao u trenerske vode, sastao se u Barseloni sa čelnicima Espanjola u nameri da sedne na klupu ovog kluba, a kako prenosi španski As pregovori će biti nastavljeni i u narednim danima.

Kako se navodi, Kanavaro nije jedini kandidat da postane trener Espanjola pošto je klub kao prioritet označio Dijega Martineza, ali i Paka Lopeza, međutim Kanavaro je svakako izazvao najveće pažnje zbog težine imena koji nosi.

Izabrane vesti

Kanavaro je čak sedam godina pekao trenerski zanat u Kini, a onda je u septembru najavio da bi želeo da se dokaže u Evropi i već nakon prvog sastanka sa Espanjolom u Barseloni, obe strane su veoma zadovoljne.

Espanjol zna da će Kanavarov angažman u ovom klubu biti presudan za njegovu dalju evropsku karijeru, a njegova namera da se dokaže u Evropi dovoljno je čvrsta ako se zna da je odbio nekoliko klubova iz Azije i MLS lige.

Nedavno je rekao da mu više imponuje klub koji je u problemima i teži oporavku nego ekipa koja je već postavila standarde.

Espanjol je prošlu sezonu završio na skromnom 14. mestu sa svega četiri boda od mesta koje vodi u Segundu i jasno je zašto je prava prilika za Kanavara.


tagovi

Fabio Kanavaro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara