Sa prethodnog ligaškog duela (© Reuters)
Sa prethodnog ligaškog duela (© Reuters)

Kao da je Liga šampiona: Juventus – Napoli igraju 17. marta

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.03.21. | 12:21

Potvrđeno

Tog dana Bajern čeka Lacio u Minhenu, igraće se i revanš Atletiko – Čelsi, a oči ljubitelja fudbala malo pre revanša osmine finala Lige šampiona biće uprte u Torino, pošto je odlučeno da se Juventus i Napoli sastanu 17. marta.

Iz kancelarije Lega Kalčo saopštili su da je odloženi susret trećeg kola Serije A zakazan za pomenuti datum i da će početi u 18.45 na Alijanc stadionu. Raniji termin je posledica činjenica da po pravilima UEFA prvenstveni i kup mečevi ne bi smeli da se poklapaju sa duelima Lige šampiona. Naravno, zbog televizijskih prava i velike zarade na tom planu.

Izabrane vesti

Kako je Juventus treći na tabeli i u jurišu na odbekli Inter, a Napoliju je cilj da se posle godine pauze opet domogne elitnog kupa, na Apeninima se ovaj duel već sad karakteriše kao maltene kao meč Lige šampiona.

Utakmica je prvobitno trebalo da se odigra 4. oktobra, ali nije, jer se gosti nisu ni pojavili u Torinu, pošto im valsti pokrajine Kampanja nisu dozvolile da napuste Napulj, zbog organičenja po pitanju virusa korona. Juve se pojavio na terneu zakazanom terminu, meč najpre registrovan 3:0 u korist Stare dame, da bi nadležni organi utvrdili da nije postojala krivica gostiju i odredili da se meč igra.

I igraće se – za tačno dve sedmice.



tagovi

JuventusNapoliodložena utakmica

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara