Kapiten na zadatku i kad je sa Brazilom: Embape je genije i lider PSŽ-a, svi želimo da ostane

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.06.23. | 02:07

Francuz je centralna tema na svim kontinentima...

Na Parku prinčeva nisu uspeli da zadrže Lionela Mesija. Argentinac je otišao, a Kilijan Embape je obavestio klupske glavešine da neće produžiti ugovor sa klubom. Kada istekne – a to je kroz godinu dana – napustiće Pari Sen Žermen.

Francuska se digla na noge, stanje je alarmantno. Kilijan Embape je glavna tema u državi, ponovo se njegovim statusom bavi predsednik Emanuel Makron. Glavna je tema u Parizu, glavna je tema u Madridu, glavna je tema na svakom kontinentu. I svi kojima je okružen dobili su zadatak da na njega utiču.

Izabrane vesti

Čak i kada nije na Parku prinčeva, već daleko od njega, Markinjos mora da se bavi pitanjem francuskog superstara. Kada je na konferenciji za novinare Kilijan Embape govorio o svojoj budućnosti, neće biti pošteđeni ni drugi tokom trajanja reprezentativnih aktivnosti. Kapiten Pari Sen Žermena je među prvima govorio o „gorućoj“ temi.

„Ako on želi da ostane, i mi želimo da ostane. On je genije, čist talenat, lider Pari Sen Žermena i veoma nam je važan. Svakog leta se mnogo priča on njemu, a on je i dalje igrač Pari Sen Žermena. Videćemo šta će biti, ali bitno je da ostane u klubu, jer imamo velike ambicije“, rekao je Markinjos na konferenciji pred meč Brazila i Gvineje.

Markinjos nema dilemu da li je Kilijan Embape srećan u Pari Sen Žermenu.

„Da li je srećan u Parizu? Jeste, ja vidim tako. Njegova statistika, golovi i rezultati to potvrđuju. Radi mnogo stvari na terenu i važno mu je da je ekipa na visokom nivou. Mnogo je napredovao, vidi se to kroz godine“, podvukao je brazilski štoper.


tagovi

MarkinjosKilijan EmbapePari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara