Đorđe Denić i Milan Dudić
Đorđe Denić i Milan Dudić

Kapiten Rada potpisao za Rozenborg! Na Banjicu stiže oko 500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.08.18. | 20:15

Đorđe Denić saigrač sa Lordom Bendtnerom

Tri godine na Banjici, pa pravac Norveška, da Đorđe Denić dokaže na severu Evrope kako je igrač za veliki klub. A baš za takav je potpisao ovog ponedeljka pre podne, pošto je ozvaničio saradnju sa Rozenborgom.

Ugovor je na tri i po godine, a prema informacijama iz Norveške, Radu će na ime obeštećenja pripasti oko 500.000 evra.

Izabrane vesti

Posao je zaključen posredstvom braće Dudić, Milana i Ivana, nekadašnjih prvotimaca Crvene zvezde, koji su se otisnuli u mendžerske vode. Kako klub iz Trondhajma sa njima ima dobre poslovne odnose, jer su crno-beli prezadovoljni kako je ne tako davno tamo igrao Milan Jevtović, sadašnji vezista crveno-belih, lako su se dogovorili oko uslova saradnje sa Denićem.

gallery

Denić je ušao u poslednju godinu saradnje sa Radom, pa je bilo i logično da ode. I da „naplati“ 86 utakmica na terenima Superlige, gde je sa pozicije organizatora igre postigao devet i namestio sedam golova.

Rozenborg se posle 18 kola nalazi na drugom mestu, sa bodom zaostatka u odnosu na lider Bran. U četvrtak ga očekuje revanš trećeg kola kvalifikacija za plasman u Ligu Evorpe sa irskim Kork Sitiojem (prvi meč dobioo 2:0), dok u narednom prvenstvenom kolu, u nedelju, ekipa Niklasa Lorda Bendtnera gostuje Kristijansundu.

FOTO: MOZZAR Sport


tagovi

RozenborgĐorđe Denić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara