Komentari na vest

Karakteristična pobeda Vladana Milojevića, debitovao El Fardu Ben

c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Uvek cu imati poštovanja za ovog gospodina. Čovek je napustio Zvezdu kad je došlo do nekog zasićenja, ali gospodski, na polusezoni, ostavio prednost na tabeli, dao Stankoviću cele pripreme da uigra ekipu kako želi. U svim svojim izjavama je podržavao klub, govorio sa poštovanjem. Deki je trebalo da uradi isto, kad se već nije plasirao u LŠ, mogao je da završi polusezonu, ili još bolje, da odigra LŠ i ode ove zime. Em bi za sobom imao duple krune, uspeh koji je ostvario u LE plus jednu grupnu LŠ. Mogao je da sprovede smenu generacije i dodatno pomogne i klubu i sebi. Kao ne krunisana Zvezdina zvezda, voleli ga ili ne, on to jeste, mogao je da promeni uloge Borjanu, Gobeljiću, Srniću i ostalima. Ne da ih otera, ali da im ponudi da igraju manje, objasni njihovu ulogu. Ovako, gledajući tabelu, Zvezdi je dobro, Dekiju u Sampi i ne baš. Naš trenutni trener je trebalo da dođe ove zime, da bude uz Dekija i da od sledeće zime preuzme. Verujem da bi mu bilo bolje kao pomoćnom u Zvezdi nego kao prvom bilo gde. Napravio bi se kontinuitet, klub bi rastao. Ipak, preuzeo je klub u teškom trenutku, uz dosta sreće uvećao prednost na tabeli, sad možemo samo da se nadamo da je neće prokockati i da će da sprovede ono što Deki nije.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Milojevic je odlican trener. Jedina mana je sto njegovi timovi igraju defanzivno i nije atraktivno. Ali ni Argentina ne igra nista lepse, pa su svetski prvaci. Kod Stankovica je ekipa igrala ofanzivnije i davalo se vise golova naustrb odbrane. Sa slabijim ekipama nije bilo problema i bilo je uvek dosta golova, ali je to rezultiralo da od tri mec lotpe za LS, Deki nije uspeo nijednom. Uveren sam da bi Miloje uspeo bar dva puta od ta tri, a moguce i sva tri. Oba puta kad se Zvezda plasirala u LS, imala je jace protivnike, a slabije igrace nego sto je imao Stankovic. I ono u cemu je Miloje maestralan, to je da zna da izvuce maksimum iz igraca.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Cekaj kako je Aek iz Larnake prvi na tabeli zar nisu navijaci Zvezde pisali kako su oni krs i smesan tim.
A

Angelinhoo11

pre preko 1 godinu

Uz duzno postovanje I Partizan I Zvezda su 5x veci timovi od Aek Larnake I zato sto ce u svakom duelu I Zvezda I Partizan biti favoriti protiv njih.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Zvezda je ispala od tada dvostrukog prvaka te zemlje i to je igran samo jedan mec i to na Kipru.I tada ih je nadigrala ali nesrecno ispala na penale. Vi ste od ove Larnake izgubili u dvomecu. Dzaba uporedjujes,Zvezda je za Partizan isto sto i Bajern za Stuttgart
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Miloje je dobar trener. Da je ostao mnogo vise uspeha bi imala nasa Zvezda, el eto, trebalo je poduciti onog dunstera Stankovica i usput napraviti talove sa njim.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Milije legenda. Prvo, jedan od najboljih trenera Zvezde u istoriji. Drugo, gotivan lik. Trece, odveo Bena.