Karleto spasava Džana, hoće li Juve konačno da popusti?

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.01.20. | 10:58

Everton ozbiljan u namerama da dovede nemačkog reprezentativca...

Niti mu daju da igra, niti ga puštaju da ide. Fabio Paratići nedavno je izjavio kako Emre Džan ne može ovog januara da napusti Torino (baš kao ni Adrijen Rabio), ali to bi ipak moglo da se promeni posle poziva Karla Ančelotija. 

Gazeta delo Sport piše da je Karleto veliki fan nemačkog veziste i da ga želi po svaku cenu, što bi moglo da znači da neće žaliti novac. Pod tim uslovima Stara dama bi mogla i da popusti. Pogotovo što Mauricio Sari ne koristi preterano Džana, nije ga registrovao za prvu faze Lige šampiona, a na sve to Juve ga je doveo za džabe 2018. iz Liverpula i kakav god dogovor da postigne s Englezima biće to čist profit.   

Izabrane vesti

Usled novonastale situacije Emre Džan je zatražio hitan sastanak sa upravom kluba, verovatno kako bi pokušao da ubedi Paratićija da ga pusti. Nemac je uplašen za mesto u reprezentaciji kod Jogija Leva za predstojeći EURO i ponajviše zbog toga želi da promeni sredinu. Kako bi igrao...

Podsetimo, Ančeloti je hteo Džana i prošlog leta, dok je vodio Napoli. 

Značajan faktor u celoj priči mogli bi da budu dobri odnosi Juvea i Evertona. Pre šest meseci Italijani su Karamelama prodali Mojze Kena za 27.500.000 evra. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara