Kasano (©Reuters)
Kasano (©Reuters)

Kasano baš voli da je u centru pažnje: Ančeloti i Real imaju mnogo sreće, ali neće doveka

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.04.22. | 13:38

„Ne mogu da se setim nijednog igrača kojeg je stvorio Karlo“, kaže bivši napadač

Ima igrača širom sveta koji su po završetku karijera postali kao neke džangrizave babe, kojima sve smeta, sve kritikuju, „pljuju“, a najjači zaštitni znak im je da idu mimo ostatka sveta.

Jedan od takvih je Antonio Kasano, koji u poslednjih šest meseci maltene nikog nije pohvalio, ni za koga u svetu fudbala nije našao lepu reč. Sada je kritikovao Real Madrid i Karla Ančelotija i to posle velikog obrta protiv Čelsija u četvrtfinalu Lige šampiona.

Izabrane vesti

Imali su Englezi 3:0 usred Madrida, ali je Real uspeo da se probudi i da u ostatku utakmice dođe do golova koje su ga odvele u polufinale.

„Real igra loš fudbal, ali je najpre protiv PSŽ-a, a onda i protiv Čelsija imao neverovatno mnogo sreće. Ali, neće ih ta sreća pratiti doveka. Real ne igra dobro ni u domaćoj ligi. Barsa, recimo, koja je počela slabo, potpuno je druga priča sada“, pričao je Kasano.

Nekadašnji napadač Reala i više italijanskih klubova nije imao lepu reč ni za Ančelotija.

On čini se da vi dobro osećate, ali ne mogu da se setim nijednog jedinog igrača koji je napredovao u karijeri kada mu je Ančeloti bio trener“, podvukao je Kasano.

Iskusni trener je dobio na današnjoj konferenciji za medije pitanje o ovim Kasanovim komentarima, a Karlo se nije upecao da uđe u diskusiju.

Svi znamo ko je i kakav je Kasano, nema potrebe bilo šta da komentarišem“, poručio je Ančeloti.


tagovi

Antonio KasanoReal MadridKarlo Anćeloti

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara