Kasni večernji sastanak u Casa Milan: Lemić došao da priča o Modriću

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.19. | 08:17

Da li je na pomolu senzacionalni transfer?

Imala je uprava Intera strašnu ideju pre godinu dana da navijačima pokloni veliki potpis u liku kasnije krunisanog najboljeg fudbalera sveta Luke Modrića. Želja je postojala, ali tada nije bilo realno da Modrić dođe u Grad mode posle igara koje su dovele Hrvatsku do finala Mundijala.

Godinu dana kasnije Modrić se ponovo dovodi u vezu s istim gradom, ali potpuno drugim klubom. U kasnim večernjim časovima možda i najbolje obavešteni italijanski novinar Đanluka di Marcio lansirao je senzacionalnu vest o dolasku poznatog agenta Vlade Lemića u Casa Milan na razgovor s upravom Rosonera, a tema je bio upravo – Luka Modrić!

Izabrane vesti

Ispred Milana na sastanku je bio prisutan i čuveni hrvatski vezista Zvonimir Boban, koji sa Modrićem ima fantastične privatne odnose. Svima je u ovom trenutku jasno da će Milan imati rudarski posao da angažuje osvajača Zlatne lopte, ali Florentino Perez bi mogao da pokrene celu operaciju, svestan da je timu potrebno osveženje, ali i novca u kasi, te rasterećenje budžeta na ime plata.

Međutim, pred Milanom je jedna ogromna prepreka na putu realizacije. To je Modrićeva plata koja je za Milanove prilike trenutno astronomska - 12.500.000 evra, uključujući i bonuse. O Modrićevoj želji da ode iz Reala ne treba previše komentarisati, jer da Hrvat želi da ostane ili da njegovi agenti i on nisu svesni situacije u Madridu, ne bi Lemić dolazio u Milano na razgovore. Pritom, Modrić je ušao u poslednju godinu ugovora, pa je realno da se dogode dve stvari – da jedan od najboljih vezista sveta ode sada za simboličnu sumu novca, ili naredne godine kao slobodan igrač. S obzirom da više od godinu dana dve strane ne mogu da se dogovore oko produžetka saradnje, u ovom trenutku je zaista teško očekivati da će se to i dogoditi...

Modrić zasad ostaje posao na veoma dugačkom štapu, ali u Milanu su voljni da ispitaju svoje mogućnosti kod Florentina Pereza, sa kojim poslovično imaju dobre odnose godinama unazad.

Kako je navedeno, ako bude postojala i najmanja šansa da se transfer realizuje, Milan će pokušati da je iskoristi.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara