Komentari na vest

Kasno buđenje Radnika pod Bagdalom

M

Morfeus

pre 16 dana

Pa nije problem. Napredak je obezbedio i pre utakmice sa Radnikom plej of, gde nemaju nikakve ambicije. Dakle, igrači i rukovodstvo Napretka su već na odmoru, ili u kladionici.
Č

Čokalija

pre 16 dana

Isti narativ kao kad je taj isti Radnik pobedio Radnički u Nišu 0:3. Nameštaljka, prodali utakmicu...bla, bla...Kao da su ovi iz Surdulice ekipa sa termina, pa je neverovatno kad nekog pobede...Pa u prošlom kolu su na 0:0 imali dve mrtve šanse za vođstvo protiv Zvezde. Jel bi i tad pričali da je namešteno? Istina je da nijanse odlučuju u duelima ekipa iz donjeg dela tabele i da Radnik nije ništa slabiji od ostalih timova.
S

Slavuj

pre 16 dana

Radnik plaća ceh što se drznuo da uzme bodove CZ. Sjetite se 2:1 u Surdulici i čini mi se bod u Bgd. Kazna stiže u vidu druge lige. Svi koji uzmu bodove CZ su potencijalni kandidati za ispadanje. Neka se spremi Voždovac.
@

@Slavuj

pre 16 dana

Jelvte boli ta glupost? Kad je Radnik uzeo te bodove Zvezdi? Pre 3 godine. Sto se cekalo do sada? Vozdovac da ispadne u drugu ligu za 50 godina opet bi isti komentar ostavio jer zivis u svom nekom svetu deluzije
С

Сале2323

pre 16 dana

Које црно буђење, продају барабе утакмице, баш како увек раде кад обезбеде опстанак. Да ли су у Плејофу, да ли у Плејауту, статирају продавајући утакмице. Нека ФСС одреагује сада, као што је за Колубару прошле сезоне, али нека се погледа и Прва лига, шта тамо Младост Гат ради и још неки тимови.
N

Nenad1246

pre 16 dana

Klasičan već viđeni bezobrazluk Napretka posle obezbeđivanja plej ofa do kraja izlazi rekreativno samo da statira. Neće ni gola dati do kraja kao prošli put. Onda očekuju da dođe neko da ih gleda?
K

KupujemProdajem

pre 16 dana

Napredak počeo sa trgovinom :D