Edinson Kavani (©AFP)
Edinson Kavani (©AFP)

Kavani ponuđen Realu

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.09.20. | 14:38

Urugvajac traži ugovor na dve godine ili jednu plus jednu i minimum 7.000.000 evra

Boljka iz prethodne sezone ponovo je sinoć isplivala u Realovoj premijernoj utakmici u ovogodišnjoj Primeri u San Sebastijanu. Šampion Španije se mučio da pronađe put do Sosijedadovog gola, a čak i onda kada je bila potrebna pomoć sa klupe, Zinedin Zidan se okrenuo debitantima, umesto Luki Joviću, odnosno Borhi Majoralu, dvojici klasičnih napadača.

Francuz im očigledno ne veruje i izgleda da mu je potreban novi rezervni špic. I mogao bi da ga dobije za džabe! Kako piše madriska Marka, brat i agent Edinsona Kavanija, Valter, ponudio je svog klijenta upravi Reala, mada ugledni list tvrdi da ponuda nije stigla nakon sinoćnjeg remija, već još pre nekoliko dana. Urugvajac je od ovog leta bez ugovora, otkako se rastao sa Pari Sen Žermenom, te bi stigao bez obeštećenja, ali je jasno da ni u tom slučaju Kraljevski klub ne bi prošao jeftino. Jer, prema navodima Marke, Kavani traži ugovor na dve godine, ili jednu plus jednu i minimum 7.000.000 evra godišnje. Upravo iz tog razloga je Benfika početkom prelaznog roka prekinula pregovore sa Matadorom.

Izabrane vesti

Međutim, Kavani je u mogućnosti da zahteva pomenutu sumu, jer trenutno na tržištu nema kvalitetnijeg napadača – nemoguće je zamisliti Luisa Suareza na Bernabeu - koji bi pritom došao bez obeštećenja i ne bi gubio vreme na adaptaciju.

Kavani se u međuvremenu nalazi u domovini gde se priprema za novu sezonu i čeka ponude klubova. Real se za sada nije oglašavao. 


tagovi

Edinson KavaniReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara