Kavani, Suarez, Lakazet, RDT... Atletiko čeka prodaju Koste da dovede novog napadača

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.09.20. | 11:08

Neko će sigurno da dođe

Atletiko Madrid je u paničnoj potrazi za napadačem, ali je blokiran situacijom sa Dijegom Kostom. Dok Kosta ne ode, niko ne može da dođe. A Simeoneu se žuri da dovede novu „devetku“.

Atletiko je odbio Juventusovu ponudu za Alvara Moratu tešku 50.000.000 evra jer je plan da njega zadrži, a proda Kostu po ceni od 20.000.000 evra. Koju za sada niko ne želi da plati. Ako se to ipak desi, Atletiko bi krenuo u dovođenje zamene. A mnogo imena je u opticaju...

Izabrane vesti

Opet je oživeo interes za Edinsona Kavanija koji je zimus bio na pragu transfera iz Pari Sen Žermena, ali se dve strane nisu dogovorile oko finansijskih detalja. U međuvremenu, Kavani je postao slobodan igrač, propao mu je transfer u Benfiku kojoj je tražio previše novca, a male su šanse da će završiti u Italiji gde se pominjao kao želja Juventusa. Atletiko je opet kontaktirao Kavanija i njegove agente.

Opcija je i Luis Suarez koji je na izalzanim vratima Barselone. On ima i ponudu Juventusa, ali bi radije ostao u Španiji, preferira ponudu Atletika i želeo bi da radi sa Simeoneom kojeg mnogo poštuje. Problem je što Atletiko uopšte nije kontaktirao Suareza već je to priča koju gura jedan agent koji je u dobrim odnosima sa obe strane.

Poziv iz Madrida čeka i Aleksandr Lakazeta koji je davnašanja želja Simeonea još dok je igrao u Lionu. Lakazet je nezadovoljan u Arsenalu i ćeli da ode, ali nema konkretnih ponuda. Zna da je Atletiku i dalje interesantna pa čeka da se taj interes pretoči u neto konkretno.

Na kraju, možda će sve da se završi dovođenjem Raula de Tomasa koji je najjeftinija i najjednostavnija opcija. Španski napadač je sa Espanjolom ispao iz Primere i sigutrno napušta klub, a koštao bi oko 20.000.000 evra. 


tagovi

Letnji prelazni rok 2020Dijego KostaLuis SuarezEdinson KavaniRaul de TomasAleksandr Lakazet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara