Gorko se kaje Roma: Mogli smo da dovedemo Halanda za 4.000.000, a odbili smo

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.02.20. | 17:57

Pre dve godine Norvežanin je bio ponuđen Vučici

Uvek kada se pojavi igrač kao što je sada Erling Haland krenu priče oko toga ko je sve propustio da ga dovede. I te priče su po pravilu zanimljive. Do sada se oko Halanda pominjao Hofenhajm kome je sada sigurno mnogo krivo, a od danas znamo i da je Roma ta koja se češe po glavi.

Posle ovakvih igara u svim takmičenjima, sigurno se Roma gorko kaje što nije dovela Norvežanina. A mogla je pre dve godine. Pre nego što je Haland otišao u Salcburg.
"Ponuđena nam je šansa da potpišemo Halanda pre dve godine. Cena je bila 4.000.000 evra", otkrio je Sebino Nela, direktor Rome.

Izabrane vesti

Kojim putem je Haland mogao da stigne u redove Vučice?
"Ponuđen je Monćiju od strane bivšeg fudbalera Rome. Ali, klub je to odbio. Tako da je Haland otišao u Salcburg", rekao je Nela za Radio Centro Suonjo Sport.

Na kraju je Haland za 8.000.000 evra završio u Salcburgu, odakle je prešao u Borusiju iz Dortmunda za 20.000.000 evra. Odmah na debiju postigao je het-trik, dao je 11 golova na dosadašnjih sedam utakmica u dresu Dortmunda.

Na polovini ove sezone postigao je 39 golova na 29 utakmica, čovek je prava mašina za postizanje golova. Dortmund zadovoljno trlja ruke. Jer pored Halanda koji postiže golove, i čija cena vrtoglavo raste, ujedno Borusija ima i 2:1 iz prvog meča protiv Pari Sen Žermena.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara