Kike Setjen (©Reuters)
Kike Setjen (©Reuters)

Kike Setjen i naredne sezone na klupi Barse

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.07.20. | 16:19

Barsa će poštovati ugovor, kaže Bartomeu

Na današnji dan deluje da Barsleona i Kike Setjen nisu dobar spoj. Ništa se igra katalonskog tima nije unapredila otkako je on na klupi zamenio Ernesta Valverdea.

Štaviše, ponekad se čini da Barsa igra slabije nego ikad u poslednjih četiri-pet godina, čak je i prvo mesto na tabeli, koje je držala pre korone, ispustila u nastavku sezone. Zato se šuškalo da bi Setjen mogao da ode na kraju takmičarske godine, da bi Ćavi mogao da ga nasledi.

Izabrane vesti

Usred tih spekulacija prvo je Ćavi produžio ugovor sa Al Sadom, a sada je i predsednik Barse Đozep Bartomeu poručio da neće biti promene trenere na kraju sezone.

Kike Setjen će voditi tim u Ligi šampiona. Njegova namera je da ostane naš trener i naredne sezone, a naša je obaveza da se držimo ugovora koji smo potpisali sa njim“, rekao je Bartomeu.

E, sad, naravno, uvek stoji i ona priča da uprave uvek javno podržavaju trenere dok im iza leđa spremaju svilen gajtan, ali utisak je da je Barsa dosta menjala stručnjaka u poslednjih pet godina, pa da je i to jedan od razloga što ekipa nema stalnost i stabilnost.

Barselona ima bod manje od Reala, s tim što Madriđani imaju i meč manje, dok je u Ligi šampiona čeka revanš sa Napolijem u osmini finala. Ako se sve to završi nepovoljno po Setjena, neće biti iznenađenje da Katalonci u narednu sezonu ipak uđu sa novim strategom.


tagovi

Đozep Bertomeu

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara