Komentari na vest

Kiprani znaju da naprave problem Partizanu, ne i Anortozis

v

vcv

pre preko 2 godine

Koliko su nasi ljudi nezadovoljni i nerelani to je strasno. Mora se priznati ma koliko da je bilo tesko reci da je fudbal ogledalo drzave, to je tacno. Ne deluje niti mogu sam da zamislim ali ipak smo krenuli na bolje i to dosta, mada je daleko od dobrog, a mislim na fudbal i ligu nasu koja nam je smesna sto i jeste. Pa evo do pre samo 10 godina kada je igrao Markovic timovi sa Kipra su za nase bili bauk, kao sad Holandski ili Belgijski klubovi. A sada je strasno ako izgubimo od Kiparskog nekog tima sto jeste istina. Nasi klubovi, dva najveca moraju po kvalitetu da rutinski odradjuju Kiparske klubove mada kad izgubis od Flore mozes svasta ocekivati. Ali se mora priznati da u odnosu na to vreme pre 5 i vise godina nasa liga i klubovi su mnogo napredovali. Ali to je najmanja zasluga FSS i rukovodilaca, oni su samo doneli neke zakone koji su normalni a nas talenat i nase dece je to iskoristio, jer nam malo fali, nismo svesni koliki imamo potencijal. Mi da imamo uslove kao neka normalna zemlja da se radi istinski za dobrobit klubova i fudbala da se donose zakoni i pravila koja ce pomoci a ne lomiti noge kao sto se sada radi, mi bi bili u top 10 liga u Evropi sigurno je to uz nas talenat i ako nemamo toliko novca ali sigurno bi bili u top 10 ako ne i bolji od toga. Nasa bi liga bila u rangu izmedju Portuglaske ili Holandske tako nesto...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Ovi Kiprani mogu da pobede Partizan, samo ako Partizan proda utakmicu. Razlika u klasi je ogromna, jednostavno Partizan ove može da pobedi i sa rezervnim timom.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Ima u Anortozisu iskusnih igraca sa ni malo losim biografijama. Njihov problem je sto nisu nikakav tim, skup placenika bez ambicija. To bi jedino neki mnogo ozbiljan trener mogao da resi.
Z

Zamolio bih

pre preko 2 godine

Brojcanika za umni komentar....
K

Kafić kod Pope

pre preko 2 godine

X kao kuca. Oni ce napadati a Partizan ce se braniti. I sam Pep Stanojevic je rekao da mu ne odgovaraju Evropske ekipe. Jer se i one pitaju. Jeste trećerazredno takmicenje ali opet daleko ispred LL Super Lige gde se igraju fudbalske rapsodije sa punim mrezama protivnika...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Onaj Skot im nije opet tu ali vratio im se Hristofi,momak odlicno igra i njega je najvaznije zaustaviti.APOEL je svojevremeno bio ozbiljan protivnik i za mnogo bolje timove od nasih a da ne pricamo sto su oni u to vreme svi na Kipru imali ceo tim Portugalce,momke iz afrike i latinose a mi smo imali potroseno samo onoliko koliko je Djura trpao sebi u dzepove jer za fudbalere nismo dinara davali,protiv AEL-a bas nam je napadac bio Scepovic i to dovoljno govori koliko smo tada bili opasni za bilo koga...AEL je zasluzeno prosao,bio je bolji tim i bas su me odusevili njihovi navijaci tada,bilo je i cuveno dozivanje sa njima posle utakmice.Sada iako fale igraci i nama i njima mozemo da kazemo da smo bar daleko konkurentniji,prvenstveno za Rikarda i Meniga mada bi sve dao i da je Natho spreman,njima se vratio Hristofi.Svakako dovesti pojacanja koja ce zapravo biti pojacanja a ne decu Jojica,Miljkona i kompaniju koji nigde drugde nisu mogli da igraju
G

Gost au

pre preko 2 godine

Za Meninga?Daj ne zezaj se.
1

121

pre preko 2 godine

Они су осми у њиховом првенству са 13 бодова, два више од предзадње екипе. Да ли је реално да ће ико нормалан доћи да гледа то?
K

Kako cujem

pre preko 2 godine

Od OFK bice oko 2000 do 4000 kiparskih navijaca, pa cak i Rusi dolaze da podrze kiprane, evo orikike da se pokazete komsije!!!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Pa da,OFK-ovci,Anortozisovi i Dinamo Moskva imaju trijadu takozvanu...Bice lepo navijacki na stadionu,jos uvek stojim iza toga da od AEL-ovih navijaca nije bilo osim Besiktasa mnogo rivala koji su ucinili utakmicu zanimljivijom i jedva cekam,sta vise,voleo bih da im bude pun kavez...
D

Djosa

pre preko 2 godine

Nema nasih sudija da sviraju nepostojece penale Evropa je to
G

Gost e

pre preko 2 godine

Gde mozete od ovih da izgubite,smesni su.
G

Gost 987

pre preko 2 godine

Ovi me ne brinu,sreca je nasa sto ne igramo protiv Flore.
P

Pobeda je resenje

pre preko 2 godine

Samo pobeda ako cemo realno Partizan je mnogo bolja ekipa od Anortozisa ali to mora da se pokaze na terenu.Ako prodjemo dalje odmah treba poceti traziti potencijalna pojacanja na vreme.Treba pogledati u Bodo Glimtu mislim da tu ima dosta dobrih igraca koji bi mogli da pojacaju Partizan takodje Sahtjor iz Donjecka koji ne igra prolece u Evropi i jos neke ekipe iz nekih solidnih liga da prave razliku.Naravno pod uslovom da pobedimo Anortozis i ako nam i nereseno odgovara ali nadam se pobedi.
9

951357

pre preko 2 godine

Ma sta naprica. Sve ce neko iz Sahtjora i Bodoa da pojuri u Srbiju...
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Ti i da dodju nemaju pravo igranja na prolece
P

Parni-Valjak

pre preko 2 godine

Nema veze tradicija sa bilo čim. Ili znaš da igraš fudbal ili ne znaš. Na zelenom terenu se sve lepo vidi. Ako imaš neke majstore u ekipi nema problema da ćeš lako doći do šanse za gol ili dati gol. Ako imaš neki prosek ili ispod toga, onda je igra više na mišiće i neki voljni momenat. Anortozis je ispod-prosečna ekipa pa izvolite crno-beli pokažite šta znate ili ne znate.