""
""

Kivni Piroćanci: Upropastili ste nam divnu polusezonu, ovo je bilo tako srpski i odvratno!

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.11.16. | 18:49

"Kad god neko pokuša da se izdigne iz močvare i učmalosti onda se reaguje iz nekih centara. Prosto ne daju da pravi fudbalski centri probaju da podignu glavu i naprave pravu fudbalsku priču", poručuje trener Piroćanaca

Pirot je u neverici! Radnički je u poslednjoj utakmici prvog dela sezone u Prvoj ligi Srbije  poražen od Budućnosti iz Dobanovaca na svom terenu (1:2), a iz redova domaćeg tima za gubitak bodova izričito okrivljuju sudijsku trojku na čelu sa Ljbišom Borisavljevićem (Ivanjica), kojem su pomagali Milorad Milićević (Ivanjica) i Dragan Nikolić (Požarevac).

Izabrane vesti

Piroćanci smatraju da su arbitri danas delili pravdu pod nečijom direktivom, čime su uspeli da upropaste fenomenalnu polusezonu ekipe Marjana Živkovića.
"Rekao bih tipično srpski! Kad god neko pokuša da se izdigne iz močvare i učmalosti onda se reaguje iz nekih centara. Prosto ne daju da pravi fudbalski centri probaju da podignu glavu i naprave pravu fudbalsku priču, koju pravimo već duže vreme. To je tako srpski, tako odvratno! Sudije su isključivi režiseri današnje utakmice, po meni je pomoćni sudija u potpunosti bio u kooperaciji sa glavnim. Žestoko smo oštećeni danas, upropastili su nam ovako divnu polusezonu. Ostao mi je još jedan gorak ukus u ustima od strane naše publike. Naravno, ogromna većina je podržavala ekipu, ali određena grupa ljudi dolazi samo da se naslađuje našim mukama. Ogromna većina dođe da navija i podržava ove momke, ali postoji grupa koja nas dovodi do ludila", rekao je vidno uznemireni Živković za Plus online.

Negativne odluke su u potpunosti poremetile domaći sastav.
"Totalno smo izgubili ritam utakmice, dali smo jedan gol i pokušali da se vratimo, ali moja ekipa nije na tom psihološkom nivou da može da trpi ovakve nepravde, održi mirnoću i igra onako kako zna. Ritam je u potpunosti poremećen od strane sudija. Ali, 'ajde sad, šta da radimo?"

Pirotom se orilo: „Lopovi, lopovi...“

Kome smeta uspeh Radničkog?
"To ne mogu da nagađam. Danas u potpunosti nisam zaslužio isključenje jer je pomoćni sudija ušao u raspravu samnom, a ne ja sa njim. Ne znam šta bih rekao, ovako prelepu polusezonu završiti na ovakav način... Stvarno, osećam se vrlo poniženo nakon ovakvih stvari".

Piroćanci sa strepnjom čekaju prolećni deo sezone.
"Gotovo sam siguran da nam ništa dobro neće doneti. Imam veliko poverenje u svoje igrače i mi ćemo nastaviti da se borimo fudbalskim stvarima", zaključio je Živković.

Drugi deo sezone u Prvoj ligi Srbije počinje 5. marta, a Radnički na svom terenu dočekuje Jagodinu. Piroćanci su u ovom meču propustili priliku da sustigu drugoplasiranu Slobodu, koja je u subotu remizirala sa Bežanijom na svom terenu (2:2), pa nastavak sezone čekaju na trećoj poziciji.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

Dragan Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara