Kjara Nasta (©Instagram/nastilove)
Kjara Nasta (©Instagram/nastilove)

Kjari laknulo, kraj ljubavnog trougla Azura: Zakanji i Zaniolo prvi put zajedno na terenu

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.09.23. | 11:48

Posvađali se oko influenserke, ujedinili oko reprezentacije

Biti ili ne biti utakmica za Italiju. Da su izgubili od Ukrajine, verovatno bi ostali bez šansi da se domognu Evropskog prvenstva. Lučano Spaleti je mora da rizikuje. Morao je da na teren gurne i Matiju Zakanjija i Nikola Zaniola.

Zašto je to upšte bitno? Zato što se Zakanji oženio bivšom Zaniolovom devojkom Kjarom Nasti. To samo po sebi ne bi bio problem da nije bilo jednog ne baš pristojnog Zaniolovog gesta posle osvajanja Lige konferencije prošle sezone.

Izabrane vesti

Baš je Zaniolo postigao pobednički gol za Romu u duelu sa Fajenordom i naravno da je time oduševio navijače. U Rimu je Nikolo dočekan kao heroj, mada se proslava malo i otela kontroli kada su navijači počeli da skandiraju: “Zakanjijev sin je Zaniolov“.

Zaniolu kao da nije smetalo. Štaviše, delovalo je mu je sve to bilo smešno. Kjara, influenserka iz Napulja, posle svega je morala da isključi komentare po društvenim mrežama jer je dobijala uvredljive poruke.

Samo par dana kasnije tadašnji selektor Roberto Mančini pozvao je obojicu u reprezentaciju, ali je Zaniolo odustao, pa su mnogi spekulisali da je to uradio baš zbog Zakanjija. On sam je rekao da je povreda bila razlog.

Sada je očigledno sve rešeno. Zakanji i Kjara mogu da nastave da žive i brinu o sinu. I ne, nije Zaniolov. On ima dete sa bivšom devojkom Sarom Skaperotom sa kojom se rastao dok je 2021. bila trudna. 



tagovi

EXTRA TIMENikolo ZanioloMatija Zakanjifudbalska reprezentacija Italije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara