Komentari na vest

Kjelini se setio Superlige kad Juventusu visi Liga šampiona: Stigli smo do tačke bez povratka

S

StoneCold_

pre preko 2 godine

Cinjenica je da Seriji A ne treba 20 klubova. Manje klubova bi primoralo neke ekipe koje se provlace godinama da zapnu i da se bore za opstanak. Djenova dve sezone za redom visi u zoni ispadanja, i dva kola pre kraja im je trebao bod da se osiguraju. Oni oba puta odigraju 0-0, ni jedan tim nije pokusao da napadne. Jedne sezone su to uradili sa Fiorom, ne secam se sa kim drugi put. I onda su iz lige jedne godine ispali Empoli, druge Benevento. Iako su oba tima pokusavali da igraju fudbal. Nisu kao Crotone parkirali autobus pred golom. I sad kad neko sa strane dodje da gleda tu utakmicu, racuna da im treba za opstanak, da ce pokusati da pobede, a ni oni ni protivnik ne sutnu na gol, zasto bi taj gledalac platio TV pretplatu da gleda tu ligu. Derbiji u Italiji mogu biti vrlo mucni za gledanje, a kad tako bedno igraju i manji timovi, pare iz lige samo odlaze. I zato Englezi lagano pokupuju najbolje igrace iz Italije. Jednostavno, moraju da daju plate dobrim igracima koje su bar blizu PL standarda, ali ne mogu ni priblizno dovoljno da zarade. Zato i jesu svi u dugovima.
j

jajaieo

pre preko 2 godine

Super liga dolazi ....
G

Gost11

pre preko 2 godine

podrzao vlasnike kluba, sad ima sigurno radno mjesto
N

Nikmik

pre preko 2 godine

Želim im barsin scenario ili još bolje rendžersov
G

Gost5

pre preko 2 godine

ma daj, svi su dužni ko Grčka, plaćaju fudbalere na stotine miliona i sad je neodrživo, treba još keša..cirkus
K

KROJF

pre preko 2 godine

SUPERLIGA je REALNOST hteo to neko da prizna ili ne. Ti klubovi koji hoće da idu...neka idu.U čemu je problem, ostali koji ostanu kod UEFA-e će igrati.Imaćemo veću šansu za uspeh.Zbog tih klubova koji žele SUPERLIGA-u mi i imamo LIGA ŠAMPIONA FORMAT VEĆINA LJUDI KOJA KOMENTARIŠE OVDE TO NE RAZUME. LIGA ŠAMPIONA je POSLEDICA VOLJE,ŽELJE upravo TIH KLUBOVA. NEKA IDU POZDRAV
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Super Liga u opste nije realnost, vec zelja pojedinih mocnika pretezno sa americkog kontinenta da na konto Evrope zgrnu jos vece bogatstvo. Svi ti klubovi su u velikoj meri prezaduzeni a za takvo stanje su sami krivi. Dovodjenjem polufabrikata od igraca koji su basnoslovno placeni. Konkretno taj Juve osim Kijeze i donekle De Lighta u poslednjih nekoliko godina ni jednog kvalitetnog igraca nije doveo a svi skupi kao otrov i onda se pojavi Kjelini koji je sa nogom i po u penziji da drzi predavanje. Sto se tice tvoje konstatacije da je SL naslednik sadasnje LS je daleko od istine. Ako si pratio dobro SL bi bilo zatvoreno takmicenje sa 16-18 ekipa, ne bi bilo mesta za uslovno manje ekipe koje sada igraju LS npr. Sevilju, Dortmund, Lion, Napoli...a o ekipama sa istoka da ni ne govorim.
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Pera genije Prijatelju ako ne možeš da shvatiš PRAVAC KRETANJA FUDBALA KAO IGRE I STRUKTURE ne mogu da pišem opširno je.Ako želiš da misliš da je tako misli.PODEBLJANO sam napisao iznad to ti je NAJBITNIJE za razmišljanje. POZDRAV
V

Volim fucu

pre preko 2 godine

On ide u penziju , a Juve u istoriju, papa.
g

ghost11

pre preko 2 godine

Nije liga šampiona problem za Juventus, već sledeće sezone će uspostaviti dominaciju u Italiji uz par dobrih pojačanja.
S

Smouth

pre preko 2 godine

Ni malo nije problem, zato su ih na kradju i ugurali ove sezone. Prvo ostanu bez 100+ miliona zarade, onda padne vrednost akcija, nema bonusa od sponzora i sto je najbitnije velika imena krenu da izbegavaju klub. Na kraju to jedno odsustvo iz LS bi ih kostalo minimum 300 miliona. Tako da bi na tu dominaciju sacekali sigurno. Cim su se ostali priblizili sa novcem i napravili dobre ekipe oni su pali i navalili sa SL jer su svesni da LS vise niko nije zagarantovana.