Kladi se na žreb: Ronaldo u grupi sa Orlovima - kvota 12, veće šanse za Brazil i Argentinu nego za Evropljane

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.03.22. | 11:48

Mozzart nudi priliku da predvidiš sudbinu Srbije na žrebu u Kataru

Mundijalska euforija uveliko je prisutna među navijačima Srbije, a utisak je da ista raste svakim satom kojim smo bliži žrebu zakazanim za sutra od 18 časova.

Na ceremoniji u Kataru Orlovi i preostali učesnici saznaće protivnike u grupnoj fazi, a Mozzart vam nudi priliku da okušate sreću i predvidite rivale Srbije.

Izabrane vesti

Izabranici selektora Dragana Stojkovića će kao članovi trećeg šešira dočekati žreb uz pravilo da u svakoj od grupa može da bude najviše po dve reprezentacije iz Evrope, te je verovatnoća da nam se putevi ukrste sa rivalima sa Starog kontinenta samim tim nešto manja nego da se nađemo u društvu predstavnika Afrike, Južne i Severne Amerike ili Azije.

Fifino pravilo je i da, izuzev u slučaju Evrope, nijedna konfederacija ne sme da ima više od jednog predstavnika u grupi. Isto pravilo se primenjuje i za mečeve interkontinentalnog baraža koji ter treba da daju dva učesnika. Primera radi, pobednik baraža u kojem će igrati prvo Australija i UAE, a potom i Peru, neće moći u grupu u kojoj će biti timovi iz Južne Amerike i Azije.

Iz prvog šešira ubedljivo je najpoželjniji rival domaćin Katar na koji je kvota 4 da će biti sa Orlovima u grupi, dok su slične šanse da se u društvu Srbije nađu i ostale neevropske reprezentacije Brazili i Argentina.

Ponovni susret sa Portugalcima nosi kvotu 12, koliko i eventualno ukrštanje puteva u grupi sa Belgijom, Francuskom, Engleskom ili Španijom, a kompletnu ponudu možete pogledati OVDE.

Po istom principu, kada su u pitanju članovi drugog šešira, znatno veća kvota je na Holandiju, Nemačku, Dansku, Švajcarsku i Hrvatsku (10), u odnosu na Meksiko, SAD i Urugvaj. Najkompleksnija situacija je u četvrtom šeširu gde još nisu poznati svi članovi.

Mozzart vam u bogatoj ponudi pruža i priliku da igrate na prolaz grupe Srbije koji nosi kvotu 2,10, dok je kvota 7 da će Orlovi u narednu fazu proći sa prve pozicije.

Podsetimo, Mozzart Sport ima izveštača na licu mesta te na našem portalu možete pročitati najaktuelnija dešavanja iz Katara, među kojima je i intervju sa Zlatkom Dalićem, selektorom Hrvatske.

KVOTE ZA ŽREB U KATARU

PRVI ŠEŠIR

Katar (4,00)

Brazil (4,50)

Belgija (12,0)

Francuska (12,0)

Argentina (4,50)

Engleska (12,0)

Španija (12,0)

Portugalija (12,0)

DRUGI ŠEŠIR

Holandija (10,0)

Meksiko (4,50)

Nemačka (10,0)

SAD (4,50)

Danska (10,0)

Švajcarska (10,0)

Urugvaj (5,50)

Hrvatska (10,0)

ČETVRTI ŠEŠIR

Kanada (7,00)

Kamerun (4,00)

Ekvador (8,50)

Saudijska Arabija (6,00)

Vels/Škotska/Ukrajina (15,0)

Peru/Australija/UAE (10,0)

Kostarika/Novi Zeland (7,50)

Gana (4,00)


tagovi

Svetsko prvenstvo 2022Katar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara