Komentari na vest

Klasje panonsko...

g

gost1977

pre 23 dana

sve ja poštujem, i talenat ali kako to da on nije negde preko, svaki talenat bude negde preko!!A odnos prema voši mu je katastrofa!!
K

Kur

pre 23 dana

Odnos prema bivsem klubu koji ga je napravio je sramotan.Jos zivi u Novom Sadu
E

EKOLOŠKA DRŽAVA

pre 24 dana

On vi je čo'eče, čistokrvni Milogorac, Tumbe mi!
Ћ

Ћераћемо се још

pre 23 dana

Продао веру за вечеру.
S

Steva ns

pre 24 dana

Koliko ja volim ovog čoveka to je neverovatno toliko skroman normalan ide u pozorište čita knjige druži se pravi primer jednog sportiste milina kako dečko igra i koliko je zavoleo zvezdu očito mu je ovde stvarno lepo i ja se nadamda će do kraja karijere biti tu jer igrači takvog kalibra a da su jeftini nisu nama tek tako dostupni čist primer je hvang njega smo dobili za pet miliona samo jer je bio u konfliktu inače ko zna koliko bi tražili za njega u nekim drugim okolnostima
T

TTTT

pre 24 dana

Vodi ga kući
G

Gostivoje8

pre 24 dana

Mirko Ivanic je bacvanin, isto koliko sam i ja Japanac. Ivanic je krajisnik, nema on veze sa panoniom.
P

Pavel Nedved

pre 24 dana

A odakle ti znaš odakle je njegova majka npr ili neka baba ili deda vidiš da ima lagani mentalitet kao da je čistokrvni vojvodjanin
A

Alexdil

pre 24 dana

Mitko Ivanić je dobar fudbaler i sjajan momak. Međutim, ako se žele uspesi i pobede u Evropi on ne može bito neko oko koga se formira tim. Definitivno limitiran za fudbal na vrhunskom nivou. Da nije tako on bi već igrao u nekoj ozbiljnijoj ligi.
A

Adrian Mutu

pre 24 dana

Šta pričaš druže čovek najbolje utakmice odigrao u najvažnijim utakmicama protiv milana rendžersa većina derbija njemu samo treba dati slobodu a očito da se perfektno slaže sa stamenićem i hvangom jer sva trojica igraju super zajedno.... A drugo mi mladjeg igrača sa takvim talentom ne možemo da priuštimo jer on košta bar 5 miliona a i nema ih previše on je sposoban bar još 3 godine da igra na visokom nivou
S

Sremac u egzilu!

pre 24 dana

Pa i moja baba bi uzela kup i prvenstvo kao trener Zvezde, daj da vidimo tamo, gde ne ide kao kroz sir.I koliko vrede ti igrači, kad ne mogu da ih prodaju.
Z

Zelez ik

pre 24 dana

Baš lepo ponašanje prema klubu u kome si ponikao.....
G

GostP

pre 24 dana

Sad cemo videti sta klaske jaracko, sto utisava one koji su ga napravili, i vrv one za koje navija il je bar navijao, ima da ponudi u Evropu.....mozda ga neko primeti pa dobaci dalje od Belosrusije!
N

Nero Wolfe

pre 24 dana

I barem 90% onih koji su sinoć bili na južnoj tribini navija za Zvezdu ili Partizan, nego im je Zbiljić platio izlet do Loznice i sendvič i pivo u busu.
G

Gist1976

pre 24 dana

Mirko ljudina,naš maestro,tihi veliki čovek,veliki igrač.Sve najbolje maestro,ne može vrhunski igrač ako nisi veliki čovek,a Mirko je i jedno i drugo. U Zvezdi do kraja karijere!
m

mozzart je

pre 24 dana

isto smece kao informer i pink
F

Fahrija

pre 24 dana

Bukari, Dragovic, Mijailovic, Kraso da se puste ili prodaju. Ovo ostalo zadrzati i graditi tim oko Hvanga i Ivanica
F

Fudbalista

pre 24 dana

Mene zanima šta sada pišu oni zvezdini navijači koji su ovog momka kritikovali i pljuvali govoreći da je mek, svilene noge, slabo trči itd. itd. itd. a ja ga, iako osvedočeni navijač Partizana, branio i hvalio da je jedan od najboljih i, uglavnom potencirao pre svakog derbija da se najviše plašim njega, iz zvezdinog tima. Je l' vam dobar sada, pošto je meni i dalje žao što nije u Partizanu.
q

qnde

pre 24 dana

Svaka cast brate na proceni ako je stvarno tako kao sto si napisao, prvi sam ja bio skeptican po pitanju Mirka pre 2-3 sezone, tako je veritizno delovao na terenu da sam mislio da od njega nema nista.. Ako si ga procenio kao sto si napisao, jos jednom svaka cast!
M

M. R.

pre 24 dana

Ljudi, opustite se, intelektualci psuju. Nadrkan znači isto što i ljut. Ako Ćetković tu zaista igra nadrkanog Crnogorca, u čemu je problem? Nema ga. I ja sam ponekad nadrkan, uz to sam po ocu iz Crne Gore. To je OK. Zašto ste takve mice male?
N

NoName1

pre 24 dana

Ćetković NE IGRA nadrkanog Crnogorca. To je subjektivni osećaj i autoprojekcija autora.
R

Raz novinar

pre 24 dana

Što ne objavite komentar? Mora se Mozart, ili treba Mocart, da se izvini Ivaniću, Crnogorcima i običnim navijačima. Šta je uvredljivo? Stojim da se novinar mora poslati na portirnicu, bar 3 meseca? Da li je i to uvredljivo?
B

Batistuta1

pre 24 dana

Na šta liči ovaj buzdovan🤣🤣🤣
V

Veljko9

pre 24 dana

Glupost sto zaigrao za Crnogorce, isto kao i Marusic a sada i Radulovic iz Vose, tek 2002god
m

milo123

pre 24 dana

najveci majstor u Zvezdi (pustite me Katai i Krasoa, neka majstorisu u balonima i na plazama). Ukoliko je on srecan i zadovoljan, Zvezda mora da ga zadrzi. Em domaci igrac, em za te pare koje bismo eventualno dobili ne mozemo da dobedemo ni 50% njegovog umeca i talenta, em je prosao sve golgote, em smiren uvek, inteligentan. Nazalost, ima malo losiju realizaciju ponekad, pogotovu kad sutira sa distance. Lopte nekako uvek idu polu-nisko, ni gore ni dole, pa obicno kad vidim njega da trci 1na1 sa golmanom, nekako znam da ce mu ovaj skratiti i odbraniti. Ali je bukvalno mozak ove ekipe. On i Hvang se mnogo dobro nadopunjuju, steta sto stamenicu leva sluzi samo za odrzavanje balansa, ali je i on bio dobar. Ipak voleo bih videti nekog novog Sanoga na toj poziciji.
Z

Zaza Paculia

pre 24 dana

Srecom sam imao prilike da cujem o ovom momku mnogo toga, sto nije vezano za teren. Koliko momak cita, koliko cesto odlazi u pozorišta sa suprugom, neki kazu da je za vreme korone neke teatre i finansijski pomagao. U vreme danasnje Srbije, prava retkost, za znamo i da je podržao proteste protiv Rio Tinta, kako je zbog toga prosao, pitanje je... Veliki Mića Ivanić.
G

Gost1234

pre 24 dana

Koliko mu se duguje para(oko 1m), odlicno i igra.
S

Sedorf10

pre 24 dana

Nista novo, Ivan je poslednjih 5 godina najvazniji igrac Zvezde. On i Kataji nose Zvezdu. Njihova glavna osobina je smisao za igru. To su plemeniti igraci. Ostali igraci su samo nadgradnja na taj osnov. Otprilike kao Cavi, Iniesta u Barseloni nekad.
з

зики

pre 24 dana

Иванић је довбар играч али на његовој позицији за Европутреба бољи,наравно да је онда и скупљи.Букарија такође продати,и довести играча с бољом реализацијом.Треба нам осим бекова и топ нападач и центрани везни који је ближи противничком голу
D

Dare_cz

pre 24 dana

Mirko 👏
S

Stogod

pre 24 dana

Ne znam o cemu pričate vi, predsezona pa do povrede, ono sto je Ivanic kod Bahara igrao je njegovo najbolje izdanje u zvezdi, ko bude realan priznace to.
!

!!!

pre 24 dana

Zvezdin najveci problem u ovoj polusezoni su bekovi odbrana sa Zadnjim veznim... MOra se dovesti pravi Stoper Lige sampiona kvaliteta.
d

d.g.

pre 24 dana

Da. li vi imate glavnog urednika? Ako ga imate šta taj čovek radi? Zgrozim se nekad na nepismenost i vulgarnost onih koji komentarišu. U novinarskom sportskom tekstu takve reči ne očekujem. I do sada je bilo neobjektivnosti na vašem sajtu, malo ozbiljnih analiza ali ne vulgarnosti i etiketiranja jednog naroda. Ovaj tekst je prevazišao sve granice sa jednom glupom frazom. Probajte da ne pređete u rijaliti ali kakve novinare imate sumnjam. Odavno vas novinare smatram najodgovornijim za širenje navijačke mržnje. Sad očekujem od vas tekst gde se javno izvinjavate crnogorskom narodu.
C

CG1901

pre 24 dana

Poreklom sam CG i je vidim ništa uvredljivo.

Srpski samuraj

pre 24 dana

Izvinjavanje kome?
b

bašamrkalj

pre 24 dana

Kud' se dednu Njegoše nepokorno leglo? Oni tvoju Spartu zovu Montenegro 😱
d

djava

pre 24 dana

Vama da se neko izvinjava hahahaha
P

Posle

pre 24 dana

Ove rezolucije, za koju će glasati. Za mene ne postoje.
P

Pilllipiiippppinizzzz

pre 24 dana

Bezmudic kao i uvek u ligi bez briga klasa a u Evropi pa kao i uvek Bezmudic
M

Marinjo bezmudic

pre 24 dana

Ivanic u Evropi razbio Milan u obe tekme,dao golove Ludogorecu,Apoelu,asistencija protiv Sitija,gol Rendzersu,Mitilandu,da ne nabrajam sve vise,ne znate nista drugo nego da vredjate. Odlican igrac i jos bolji covek.
P

Pedja108

pre 24 dana

U sustini, ove sezone Ivanic nije bas briljirao. Tu i tamo bi se trudio, ali kao da mu se nije igralo. Generalno je Milojevic podigao timski duh svojim dolaskom. Covek zna kako ujediniti ekipu, kako da izvuku maksimum. Takodje, svidelo mi se sto i pored vodjstva, Zvezda je nastavila da napada, a nije cuvala rezultat. Ranije su Milojevica kritikovali zbog previse defanzive. Zaboravljaju koji tim je imao na pocetku Milojevic, a koji ima sada. Sada kad se klub podigao, pa moze da angazuje i bolje i skuplje igrace, samim tim se pruza mogucnost ofanzivnije igre. Kao sto se neki igraci ne uklope u neki tim, ma kako dobri bili, slicno je i sa trenerima. Milojevic je pravi trener za Zvezdu i treba da ostane sto duze, a unapredjivati igracki kadar.
K

Kuvelja

pre 25 dana

Nadrkani auuuu kad mi je bivša djevojka otišla za Beograd i nesto joj ja napišem i ona mi napise beogradsku uzrečicu porukom, kaže ne znam sta se drkas... E to joj je bio poslednji put da je slovo od mene dobila! Djevojka koja nikad nije psovala i a kamoli napisala psovku...ali iz Bosne otisla i hoće da bude beogradjanka posluje koja poslije 3 mjeseca piše ekavicom i koristi ovakve izraze... Fujjjj, najviše sam mrzeo to kad neko ode negdje i izbaci svoj akcenat i svoj grad iz sebe! 20 godina budeš npr. Leskovcanin i pričaš po leskovački i poslije 3 mjeseca pričas beogradski npr.. To je užas!
N

Nenad1246

pre 24 dana

Stanislave preterano sereš. Normalno je da će da se prolagođavaš govoru okoline pogotovo kad je isti jezik, a ne da posle 30 godina u Vojvodini mi još uvek jotaš po rečima i učiš decu to. To je već bezobrazluk.
L

Lekcija

pre 24 dana

Kada dodjes u veliki krad moras da se naucih kulturi velikog grada, a na dovlacis svoje selo u isti. Beograd je postao selendra bas zahvaljujuci ljudima poput tebe koju su dovukli svoje selo i nikada se nisu promenili, a posto ste dosli u ogromnom broju uspeli ste da unistite nekada jedan velicanstveni grad. Nekada se znao red i normalno je da kada negde zivis da prihvatis nove stvari, jezik, kulturu, ponasanje, a ne da naturas svoje obicaje. To je kao kada bi otisao u Pariz i odlucio tamo da pricas na Crnogorskom jer si crnogorac?! Gde je logika jbt?! U Bg da slusam kako neko kupuje mrkvu, kruva, mlijeka/mljeka itd - izvini “gospodine” ali to se tako ovde ne zove! Kada sam isao za Banja Luku, pa ostanem duze od 3-5 dana, nabacim malo njih nacin pricanja, jer je to i osnovna kultura, a ne da naturam Bg izgovor. Znas koliko sam ja postovanja dobijao zbog toga, pa ne bi verovao. Sve dok jednom mi neki “buraz” nije dosao i rekao - sve to lepo ali ja bas u inat vama Srbijancima nabijam ekavicu u Bg - tada sam rekao, neka smo mi i srbijanci samo da nismo to sto si ti! Izbila tuca, dobio batine i on i njegova ekipa sa Lausa ;)
A

A ja obozavam ove

pre 24 dana

Sto su 20 godina u Beogradu a i dalje zavijaju planinski
D

Dragan VG

pre 24 dana

@Lekcija Problem je u izvestacenom i nakaradnom menjanju postojeceg akcenta brzinom svetlosti, od strane ljudi koji su pricali totalno drugacijim narecjem. I sve iz razloga dokazuivanja drugima da su oni sada urbani, gradski ili sta god. Razliciti dijalekti i treba da postoje...deo su lingvisticke istorije nase zemlje i naroda. Hajde da sada svi pricaju beogradski, to bi valjda bilo nekima super i lepo. A tipican, barem danasnji beogradski izgovor reci je sve samo ne knjizevni. Samo uporedi spikere nekad i nacin na koji govore i ove danas koji su blago receno izvestaceni i smesni. O prosecni ljudima necu uopste da govorim. Abominacija jezika.
M

Marcoman

pre 25 dana

Odjednom postade iskusni strucnjak, kud se dede ono pedantni?!
Х

Хектор

pre 25 dana

Да занемаримо бравуре у тексту као што је непостојећи глагол "махајући" не знам како је је дозвољено да овако пишете nadrkani Crnogorac kao Vojin Ćetković u Draškovićevom Nožu. Из дана у дан постајете таблоид
T

Tubeki

pre 25 dana

Losa polusezona Mirka mozda 2 gola i asistencija, a igrao je non stop, jedino je Bukari vise podbacio
D

Delija NBGD

pre 25 dana

Majstor 💪🔴⚪
p

prosto

pre 25 dana

Darjan Nedeljkovic =Dno
G

Gorostas.faćejmili30c2

pre 25 dana

Miloje los čovek čuo sam u kaficu da ide u Hilandar, mi nismo krsteni
A

Asad

pre 25 dana

“nadrkani” pa brate dragi!
к

кукољ

pre 25 dana

Гробарски....
S

Saturn

pre 25 dana

Backi Jarak Backi Jarak Backi Jarak Backi Jarak Backi Jarak Backi Jarak Backi Jarak Backi Jarak Backi Jarak Backi Jarak Backi Jarak Backi Jarak Backi Jarak Backi Jarak Backi Jarak Backi Jarak AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
p

pobedaaa

pre 25 dana

Darijan legao pod pritiskom, "pedantni stručnjak" je postao "iskusni stručnjak". POBEDAAAAAAA
M

Mirko maestro

pre 25 dana

Suvo zlato naše Zvezde je Mirko Ivanić.
G

Gost123123

pre 25 dana

Nadrkani Crnogorac? Pa jel moguće da je urednik ovaj tekst i ovu reč odobrio?
M

M. R.

pre 25 dana

Što vam je strašno to? Jeste li malograđanin?
I

I meni je to upalo u oci

pre 25 dana

Darjan zreo za Informer
M

M. R.

pre 25 dana

Koliko do pre dva dana pisali keyboard-experti da se treba zahvaliti Ivaniću, valjda mator... Čovek i dalje naš najbrži vezni igrač, objasnio kako se igra fudbal sinoć. Imate serije na Netflixu ako ne razumete fudbal, genijalci.
a

aleluja

pre 25 dana

"nadrkani Crnogorac". Svala vam čast.
A

Ammmammam

pre 25 dana

Nije vise mirni momak?
L

Legolass

pre 25 dana

Kakva Panonija. Ljuta krajina je to!🔴⚪🔴⚪⛰️🇷🇸
V

Vojvodjan

pre 25 dana

Ajde ti nazad u tu "Krajinu", i ti i tebi slicni.
R

Raskolan

pre 25 dana

Vic godine, haha!
П

Пеђа РС

pre 25 dana

Овдје изгледа свако може да буде новинар, нити постоји стил, нити примјерен рјечник. Пази, ти фудбалеру дајеш неки позитиван епитет ,,надркани Црногорац". Па, је ли не може ништа боље да се смисли?
?

??

pre 25 dana

Pa sve dok vi to komentarisete oni ce tako da pisu. Jel kapirate vi da se od svakog komentara uzme neki dinar? Koliko je sad samo vas to prokomentarisalo? On je zbog te jedne reci stavio portalu jos koji dinar u dzep, sto ce reci njegovom sefu "dobro odradjen posao"
N

NoName1

pre 25 dana

Šta da smisli? Čime? Pa i to je prepisao.
7

7500

pre 25 dana

Kao Zvezdašu mi se ne sviđa ono njegovo prenaglašeno radovanje. Ok, vređaju te navijači Voše, ali realno imaju i razlog, jer si izjavljivao da nikad nećeš u "blizance" (kako to oni zovu). Ložio si ih, davao im nadu i onda ih ispalio. Slično što je radio i "Mustafa" samo drugi klubovi. Seljački je.
N

Naopako

pre 25 dana

slazem se, jako ruzno radovati se protiv bivseg kluba u kom si se afirmisao
B

Billy Baron

pre 25 dana

Zvezdaši koji su vikali "Fuck you Billy" daju kinuse na ovo. Licemerno.
C

Chiske1

pre 25 dana

Jos smo ga zvali "Doktor" kunuo se u to kako je slaninar (iako mu je cela porodica grobarska). Imao je na svakoj utakmici poseban baner napravljen za njega. I onda nam pljune u lice, e zato vredjanje. Kako ne vredjamo Kataia, ok zvizdimo mu ali nikada nije bilo da ga bas vredjamo.
G

Gorostas.Afirmisani

pre 25 dana

Afirmisao se u Bate Borisovu i Zvezdu.
B

Blade123

pre 24 dana

Njegovo radovanje je samo posledica onog odvratnog vređanja ugašene navijačke grupe u NS-u...I to je to!
N

Nenad1246

pre 24 dana

Problem je što ga vređaju navijači Partizana koji su kao i sinoć izigravali firmaše i tobože navijače Vojvodine.
L

Longitudijala

pre 24 dana

@Chiske1 Moras da shvatis da je on najobicniji crnogorcic, a crnogorci se ovih dana prodaju za male pare, obraz 0, cast 0, sve ono u sta su se kleli. Losa genetika.
N

Nigmamiracl

pre 25 dana

Veliki Toni Kroos je zavrsio karijeru,a vi pisete o sendvicarskom klubu..sramota. p s. I onaj sa drugim bojama je isto sendvicarski
T

Tarantula

pre 25 dana

Pa ti idi gledaj Krosa i bacaj komplekse po nemačkoj štampi jer dotični sa Srbijom nema dodirnih tačaka.
r

req

pre 25 dana

koga boli stap za nekog nemca
T

Toniji

pre 25 dana

Ne moze tamo da pise jer od jezika ne govori ni jedan a natuca sprski. Daleko je ovaj lik i od nemacke i od spanije a bogme i od mozga
Š

Širle

pre 25 dana

Hvala dragom MozzartSport-u na ovako poetskim izrazima, značiće mi za pisanje eseja ili radova.Pedantni stručnjak, mirni momak, lenja bitanga, klasje panonsko.Hvala vam zaista, vi ste uneli duh Crnjanskog, Andrića u vaš način opisa pojedinih igrača, događaja.Naravno, da Ivanić nije odličan igrač, ne biste nikad napisali ovakve tekstove.
X

Xao

pre 25 dana

I pridev "nadrkani". Baš lepo zvuči. Takvo izražavanje su ih učili na fakultetu
d

djape11

pre 25 dana

Toliko skroman momak, a takav majstor na terenu
О

Оногост

pre 25 dana

Поздравио бих кусуре људске одговорне за злочин неиграња овог момка за Србију. Пих.
g

ggtgg

pre 25 dana

0 od coveka i obraza
G

Goat997

pre 25 dana

U prvom mandatu ga je umalo unistio, sad mu je najbolji igrac, dokaz da se i Miloje unapredio i da bi mogao lestvicu sa ovin timom da digne jos vise
f

fbdh

pre 25 dana

toliko dizanje u nebesa milojevica je nepotrebno ova zvezda je za 2 klase ispred svih cak i da je bahar ostao osvojili bi titulu jer su prejaki,a sto se tice njega i ivanica vidjelo se u prvom mandatu javno ga je šikanirao a sad nije imao kud jer je mirko najbolji igrac ove zvezde
d

dejang12

pre 25 dana

Mica je jedan od tehnicki najpismenijih igraca zvezde u poslednjih 15 godina , pritom ima neverovatno ubrzanje sa loptom u nogama. Privilegija je gledati takvog majstora.
B

Backi Jarak

pre 25 dana

Te Mrzi.
C

Chiske1

pre 25 dana

Mirko da uci od Alekse i Kataia kako se ponasa kada se da gol bivsem klubu, pogotovo klubu u kom si stasao od omladinaca. Sram te bilo! MIslim da ce se i czovci sloziti.
B

Baxter88

pre 24 dana

Ocigledno nije nesto voleo Vojvodinu kao sto npr ocito Vukanovic jos uvek voli Zvezdu...
g

gostić

pre 25 dana

Btavo Darjane👏👏😘
J

Jana iz Saraorca

pre 25 dana

Kako bih volela da me zajases, uhh
y

yu grupa

pre 25 dana

smaraš derle