Komentari na vest

Ključ igre je u lošoj memoriji: Luisa Enrikea niko ne razume, ali mu sve više veruju

G

Gza

pre gotovo 3 godine

Ogromna greška Barse što su tako lako pustili Luis Enrikea. Kakve su trenere imali posle, čovek je za njih Ajnštajn
J

Joba

pre gotovo 3 godine

Ja mislim da Spanija lagano dobija utakmicu nisu Svajcarci dobili sto su bili odlicni Francuze nego jako lose zalaganje i nedisciplina su izbacili Francuze dolazi vreme kad tim zvezdama sirom sveta vise nece biti vazno ni svetsko ni evropsko prvenstvo vec samo astronomski ugovori nazalost fudbal je krenuo nizbrdicom jos od devededetih godina pa smo posle svedoci da su neke zemlje imale po cetri predstavnika u LS a sad im je i to malo pa hoce da prave super ligu i dobice je uskoro!!!
G

Gost133

pre gotovo 3 godine

Spanjolska ulazi kao favorit, protiv Hrvatske su trebali rijesiti utakmicu na 3:1 i proci mirno. S druge strane ko smije otpisati Svicarsku koja se protiv svjetskog prvaka vratila sa 1:3 na 3:3. Psihicki jako dobro pripremljena ekipa prema tome. Zanimljiva utakmica ce biti.
P

Princ

pre gotovo 3 godine

Kad se setim samo kakav je Guti bio igrac,sta vi znate deco Mbpape i Halland sou
d

ditalia

pre gotovo 3 godine

Da su u Barsi pametni,pa da krenu svim silama na Laporta,i da naprave tandem za dugi niz godina...ali bice da pametni nisu,cim im je Lengle super...
G

Gost78

pre gotovo 3 godine

Ono što igraju Švajcarci je recept za našu reprezentaciju. Imamo špiceve i sredinu ali nemamo jake krilne napadače, tako da jedino sa Lazovićem i Kostićem po bokovima možemo da igramo a da budemo dobri u oba pravca. Napred Vlahović (Jović ako proradi) i Mitar, iza njih Tadić, u sredini SMS (Ilić) i Gudelj (Grujić/Maksimović), odbrana Nastasić, Mitrović (Pavlović) Milenković. To je najbolje što imamo Sa klupe može Radonjić da pomogne kada jurimo gol, pa i Živković ako bude u formi kao ove sezone.