Komentari na vest

Ključni vikend za Zvezdu i poslednji napad na Prijovića

commando

pre gotovo 3 godine

Odustaj se od Prijovića za sada. Šampion Srbije na skeneru ima fudbalera Bristol sitija Famaru Dijeđua kome ugovor sa članom engleskog Čempionšipa ističe 30. juna.
T

Trt trt

pre gotovo 3 godine

Plakaćete vi za šiljom.
m

mile jna

pre gotovo 3 godine

ma imamo spiceve tipa razbijaci,obezbdjenje u diskotekama,pavkov krstovic i jos prijovic ista visina tezina profil,bolje da su doveli nekog na ispomoc sanogu,neku zver,da nas ne bi gazil u evropi ko plitak potok
c

cigani sa severa

pre gotovo 3 godine

VUCIC NAPADA PRIJOVICA. POBEDNIK SE ZNA ! BANKOMAT !
K

Klosari sa juga

pre gotovo 3 godine

Titulu necemo videti jos 10 godina.
B

Bombetina Dragović

pre gotovo 3 godine

Ko god ima veze sa fudbalom zna da je Dragović bombetina od igrača, koga je zvezda nekim čudom dobila za sitniš, jer mu i deda voli zvezdu, a on mu ispunio želju da zaigra za nju! Još dve "bombe" od igrača su pod moranjem da se dovedu, da bi zvezda opet postala konačno baš opak protivnik u evropi ! Krle nam verovatno stiže, onda nam fali jos jedan špic i bek! Nadam se da ćemo prodati barem tri igrača koji nam ne prave razliku da se rastereti klupa i da poraste konkurencija(Vukanović 500.000 , Petrovic2,5plus 15%, Nikolic 4 miliona plus 15% , Gobeljic 750.000 , Spiridonović 500.000, Gavrić 4 miliona
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Prijatelju pola od tih što si nabrojao zvezda treba da plati nekom da ih odvede.
h

humska

pre gotovo 3 godine

Ahahahaha Gavric 4m,Nikolic 4 m ahahahaha Pa onda Jovic ide za 15 m ako ove dve vrzine odu za 4 m
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Ma nw treba nama Falćineli, neko ko se uigrao sa ekipom. Daj da se dovede špic van forme, 3 dana pred kvalifikacije.
G

Gost222

pre gotovo 3 godine

Stigla lova od sigurnog soonzora,nastavkja se kupovina.Siroko
4

43Gost

pre gotovo 3 godine

POBEDNIK JE VLAST.
T

TROLO

pre gotovo 3 godine

ne znam koliko je Pametno dovoditi fudbalea Koji ne igra ozbiljan fudbal sa ciljem da se plasiramo u LS? neozbiljno;plus splavovi
h

hulkdelija93

pre gotovo 3 godine

Pa gde nam je skauting sluzba? Kakav smo mi klub, hocemo Evropu a nema ko da nam nadje igraca. Nego daj neke koje svi znaju domace ili one koji su vec bili u zvezdi. Ovo nema nigde.
A

A... .

pre gotovo 3 godine

... da su doveli nekog nepoznatog, ti bi pitao gde su pare, zašto anoniman igrač, zašto ne dodje neko poznat.
h

hulkdelija93

pre gotovo 3 godine

To bi mozda ti pitao, ja nisam od tih... Neverovatno da ne mozes skautirati levog beka i spica dve godine.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Pravi se ogromna fama oko Prijovica,kao da je Ronaldo licno,dobar jeste,ali nista spektakularno,da bi ga toliko cekali,ako nece da dodje,ne mora. Ne mogu da ukapiram Mrkelu i njegov skauting,lupam zaradjuje pola miliona evra,nebitno,svakako da je Bog u Srbiji poredeci plate sa skoro svim poslovima iako su vazni i cenjeni poslovi u pitanju poput programera,lekara... Za celu godinu je potrebno samo par kvalitetnih igraca da pronadje i nije ni to u stanju,vec dovodimo La Paru,gde svako ko je ikad pogledao jednu utakmicu,mogao je videti da ne vredi te pare i da nije vredan ni trecinu tih para. Npr za skauting domacih igraca,pogledas transfermarket da vidis da li igra redovno u klubu meceve,kako igra ako je ofanzivac,raspitas se sa nekima koje mozda znas u tom klubu ili koji su igrali protiv njega,odes uzivo i odgledas par meceva. Kao sto mi je bilo jako zao sto je otisao Filip Stojkovic,jer je bio odlican desni bek,koji ima sve,centarsut solidan,odlican u odbrani,tako sam i protiv Gobeljica,ja takodje volim Zvezdu,ali ne igram fudbal,a covek je fudbaler sampiona zemlje,a ne zna da centrira sa oko 25 godina,skoro svaki amater to zna. Za skauting u Brazilu,pogledas transfermarket,klub sklopi ugovor sa nasim ljudima u Brazilu,a moze i sa Brazilcima,nebitno,zaposle se u klubu,preporuci ti igraca,highlights neki odgledas na youtube,ali to je nebitno,vecina tako izgleda kao da su svetska klasa,vec odes i pogledas uzivo te preporucene igrace,plati klub 1-2 mil evra za talentovanog igraca oko 20-23godine,jer nisu klinci,igraju seniorski fudbal,a mogu se skupo prodati.Trazi ih klub koji redovno igra LS/LE,svakako pozeljan klub smo postali zahvaljujuci Miloju. Umesto toga dolazi La Prevara za milion i po evra,Kanjas pred penzijom,nemamo rezervu za Rodica vise od godinu dana,kvalitetan strani napadac ni na vidiku,dovode se strani igraci od 30-ak godina koje posle nikom ne mozes prodati,mladi talentovani domaci igraci da dobinu sansu u nasoj amaterskoj Ping Pong ligi,pola lige bi i neki amateri dobili,sto onda talentovani igraci ne dobiju sansu,idealan primer je Dinamo. U svakom slucaju,sramota za Mrkelu.
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Oni bi za džabe da dovedu pa posle da zarade za svoj džep. Od prve lige šampiona radi se kriminalno. Tad je budžet bio oko 15 20 miliona. Zaradili 25 miliona te sezone samo od uefe da ne računam ulaznice. Tad se trebalo odma uložiti 7 8 miliona u 3 jaka igrača da budu okosnica tima, a malo ko zna da već te godine igračima je kasnila plata. Uložili malo u šminkanje marakane, dali poslove ovim sa severa i ostalim pajdasima, platili ko đilas onaj most. O 30 pojačanja neću ni da pričam.
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Ako je neko zasluzio u zvezdi sa bude prvi spic to je onda pavkov...covece oni imaju u timu igraca koji ima nos za gol i oce ga brate mili i umesto da su radili sad sa njim na kondiciji da su ga napravili na zverinu ne oni gledaju sve druge. Evo primer djuba....covek izgleda kao da je pijan svaku tekmu ali bata trpa i u rusiji i u zenitu, covek kad ga vidis rekao bi sve je samo ne neki spic, ali ima nos za gol...a o parama potrosenim na gluposti necu pricati, cinjenica je da je politika kluba da dovode matore igrace da na iskustvo igraju evropu, ali kad vec to radis dovedi proverenog matorca tipa sanogo (karikiram matorca nemaju 35 ali nemaju ni 20) a ne da dovode rupetine.
P

Proficap

pre gotovo 3 godine

Pavkov je igracina, ali nece da trci, nece da trenira. On je posle Kange najveca budala koja je bila u Zvezdi. Znam sta pisem, jer sam dugo bio u TV Zvezdi, pa sam bio maltene na svakom treningu i utakmici. Covek je lenj, jednostavno lenj. Ima snage za maksimalno 30 minuta igranja. To nije centarfor na kojeg mozes da se oslonis.
T

Tresu se tribine

pre gotovo 3 godine

Koga vise lozite sa tom pricom o drim timu, drim tim je po cehovima i nista vise, kakav Prijovic kakav Pesic, ne mogu pet godina krstenog spica da nadju a razbacuju se milionima, kazite ako Partizan mora da bude prvi ako moramo da se sklonimo nije problem, samo nemojte vise ove price koje ni mojoj babi ne mozete da prodate, Zvezda prazni uefinu kasu neko prazni Zvezdinu, Partizan ima kesa ni otkuda Zvezda nema i to je to, takvi dani nam predstoje, racunjanje vremena pocinje negde od nove godine, ako ligu evrope ubodemo bice super, pozdrav svima.
N

NEMA PARA!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Nema ništa od bombi. Pare od dve LŠ su potrošene na brdo promašenih skupih igrača, sa naduvanim platama. E a drugo je pitanje dali su ti igrači slučajno ili namerno toliko plaćani. Nenormalno je da igrači koji nemaju neku tržišnu vrednost, da imaju po 600 hiljada evra platu. Pre ili kasnije, sve izadje videlo.
S

Sf

pre gotovo 3 godine

Brini ti za sebe i svoj klub.
A

A...

pre gotovo 3 godine

... ko nema tržišnu vrednost? Ovi koji toliku platu primaju u Zvezdi itekako imaju. Zato su i plaćeni.

stefan_krstic123

pre gotovo 3 godine

Ovo kao igrica, "IDEMO NA poslednji napad MOMCI", "AJMOO BREEEE DA POBEDIMOOO"... Mislim bez obzira, na kakav je igrac - NE TREBA NAM IGRAC KOJI JE POLA NADUVAN NA TRENINGU!

Dr.773

pre gotovo 3 godine

Aman vise,da vas ...... i prijovic i onaj kome je taj pao na pamet!!! Imamo drveca koliko hocemo,sta ce nam jos jedno? Pavkov,Krstovic i Vukanovic (u sami spic jer to zna da igra) i prijatno!!
P

Prijovici

pre gotovo 3 godine

Kad bih ja mogao da biram izmedju Aleksandra Prijovica i Aleksandre Prijovic, uvek bih se odlucio za Priju Aleksandru ;-)
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

@ esex ...... Krstičić ne mora da bude prebrz i "munja", On je veznjak i igrač sa ne sumnjivim kvalitetom i fudbalskim znanjem. ....... Pavkov i Krstović su (po meni) sasvim dovoljni za ovu fazu u kojoj se Zvezda sada nalazi,,,,,,, a ako baš mora onda da se kupi igrač mlađi , brži........ koji će doći u Zvezdu sa ogromnom ambicijom i htenjem da za 3-4 godine ode ta još veće pare u nku jaču ligu. Da Te podsetim: imali smo mladog centarfora, visoke klase Joveljića, koji je prodat za male pare posle 15tak utakmica u Zvezdi, JER SE NEKOM MNOGO ŽURILO ZA PARE, ali nažalost Zvezdaši su većinom navikli na takve manire, pomirili su se sa činjenicom da su nemoćni, ćute i trpe tako poniženi, a uvek se nađe po neko koji aplaudira takvim potezima.
B

Brate mili

pre gotovo 3 godine

Prvo Joveljic nije prodat za male pare nego za 4,5 miliona koje koliko vidim nije opravdao znaci dobro smo prosli, drugo Krsticic mozda jeste imao korektnu sezonu u Zvezdi ali vise on ne moze nista i njegovo dovodjenje je cist promasaj, ne sposobna uprava dovodi imena a ne igrace jer njih ili ne zna ili nece da dovede pa da na njima nesto i zaradimo a ne samo da nam izbiju pare.
e

esex

pre gotovo 3 godine

ma sve je to ok al mora bolje..smaraju vise sa vracanjem igraca.zvezda je bolja od aeka pa ako tamo nema mesta nema ni kod nas.
T

Transfermarkt

pre gotovo 3 godine

NEMACKI TRANSFERMARKT objavio je trenutne vrednosti igraca Zvezde i Partizana. Zvezdin tim ukupno vredi 58 miliona evra a Partizanov tim ukupno vredi 36 miliona evra. Dakle Partizan moze da zaradi jedino jos na Jovicu a Zvezda na Nikolicu i Gavricu. A evo i po 10 najvrednijih igraca iz oba tima: Roter Stern Belgrad 58,40 Mio. € Mirko Ivanic 6,50 Mio. € Veljko Nikolic 5,00 Mio. € Aleksandar Katai 4,50 Mio. € Zeljko Gavric 4,50 Mio. € Filippo Falco 3,50 Mio. € Milan Gajic 3,50 Mio. € Guélor Kanga 3,20 Mio. € Milos Degenek 3,00 Mio. € Milan Rodic 2,50 Mio. € El Fardou Ben 2,50 Mio. € Partizan Belgrad 36,15Mio. € Nemanja Jovic €3,50 Mio. € Lazar Markovic 2,30 Mio. € Sasa Zdjelar 2,30 Mio. € Bibras Natcho 2,00 Mio. € Seydouba Soumah 2,00 Mio. € Aleksandar Scekic 1,80 Mio. € Igor Vujacic I1,80 Mio. € Filip Holender 1,50 Mio. € Milos Jojic 1,20 Mio. € Slobodan Urosevic 1,00 Mio. €
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

TM samo procenjuje vrednosti. Nemaju te cifre blage veze s kupoprodajom. "Vredi" i raspali Hari Kejn 120 milki pa nema teorema u kome će Totenham toliko videti od njega. Isti TM je pre dve godine imao Jović na 60, pa je sad 20. Nema tu logike i valja te cifre gledati samo kao procenu, ne realnu vrednost.
D

Dejan 1234567

pre gotovo 3 godine

Cemu ovolika laz. Partizan vredi 36 mil ali sa Stevanovicem koji je prodat. Bez njega je to samo oko 30 mil sto je skoro duplo manje od Zvezde
G

Gost&

pre gotovo 3 godine

Kako to,da se za tako "rasnog" igrača,ne interesuje niko iz Evrope??? Što je neko napisao,prenaduvan igrač
g

gunners

pre gotovo 3 godine

Ove sezone ispadamo u prvom ili drugom kolu kvalifikacija, osecam neku katastrofu.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

u prvom ne mozemo, to smo prosli, drugo 99 % prolazimo jer smo kvalitetniji i od haife i od kairata
G

Gromada ispada

pre gotovo 3 godine

Vi ispadate svakako, Zvezda i da ispadne u 2. kolu ide u kvalifikacije za LE, čak i iz tih kvalifikacija da ispadne ide u kvalifikacije za Konferenciju. Vi kad ispadnete, nema vam spasa.
G

GROF OD MILUTOVAC

pre gotovo 3 godine

BRACO DELIJE BEZ BRIGE STIZE RIO TINTO ZA SPONZORA SAMPIONA,ONI CE DOBITI DA KOPAJU RUDU NAMA 20 MILKI ZA SPONZORSTVO,KAO GASPROM I RUNDA RENTA TAKO DOCI CE PRIJOVIC I JOS EKSTRA IGRACA . EVO MI DELIJE IZ RASINSKOG OKRUGA NIKO NIJE POTPISAO PETICIJU PROTIV RUDNIKA,A NA TEFERENDUMU SVI SMO DA RIO TINTO KOPA. ZVEZDA PRECA OD SVEGA
j

just polako

pre gotovo 3 godine

Što vičeš?
З

Злоћа

pre gotovo 3 godine

Грофе од шпорета, ватра ти се давно угасила, дуваш џабе јер нема више ни жара.
S

Sladajac

pre gotovo 3 godine

A da nije ovo bacanje prašine u oči, Zvezda dovodi Senegalskog reprezentativca Điđia....
К

КААКАКСЛРЈР

pre gotovo 3 godine

И ја сам прочитао негде за тог Сенегалца Ђиђија, Диђија како већ из Брајтона, истиче му уговор сад на крају јуна
G

Gost123455

pre gotovo 3 godine

Ne lupaj gluposti kakav Djidji
G

Gost@

pre gotovo 3 godine

Prosečan fudbaler... Dao jedan gol za reprezentaciju i to slučajno
H

Higijenko

pre gotovo 3 godine

Dajte ljudi,uvek ista prica sa vama.Sacekajte pocetak priprema ili kraj pijace pa onda pljujte.Smorili ste...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Prijović je jedna prenaduvana priča za jedva prosečnog igrače koga niko neće. Za milion evra godišnje plate može da se kupi ba duplo bolji centarfor, a u Evropi i svetu može da se nađu među slobodnim centarforovima bar 20 boljih od Njega i to za platu od 300-500 hiljada evra. I bržih, i boljih i mlađih. Dragović je ozbilj o pojačanje, ako je moguće dovesti Krstičića, centarfor ovi su Pavkov i Krstović, i ništa više. A ako i sa ovim što imamo ne možemo dva puta da pobedimo Kairat i Haifu onda i nismo za Evropu.
e

esex

pre gotovo 3 godine

Al ti lupetas nekada,prijovic ti los i spor a krsticic je bas munja,..kazes da ima mnogo boljih za 200,300 000 godisnje,samo da nisu bas previse dobri ko pavkov i krstovic
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Što je neko već rekao, prelazni rok je dosta loše počeo i loše ide. Došao je Dragović a otišao Milunović koji je vrhunski odigrao sezonu. Tako da u tom slučaju i nismo u nekom velikom plusu. Pripreme samo što nisu počele, kvalifikacije se bliže, ozbiljan protivnik za drugo kolo. A od Doktorovih bombi još ništa. Nisu uspeli da dovedu čak ni Pešića, koji je duplo jeftiniji od Prijovića. Na kraju će biti ona priča, imamo na špicu Pavkova, imamo na bekovima Gajića i Gobeljića, Rodića, i to je to. Nema PARA u klubu, nema žuti dinar. Zato je Doktor rekao nećemo da plaćamo obeštećenja za igrače, NEMA PARA.
7

777

pre gotovo 3 godine

Za Dragovica sam vam rekao da ne brininete da ce doci, i dosao je. Za Prijovica sam rekao da su problem njegovi zahtevi, ali da sam optimista da ce ce doci jer cifre u kojima se mimoilazimo nisu ogromne malo da popusti on, malo da mi pojacamo i tu smo. Sto se kaze u pregovorima da se nadjemo na pola puta pa onda zajedno da nastavimo dalje i tako ce i biti. Prijovic ce veoma uskoro postati nas igrac. Rekao sam vam i za Kolarova da nije daleko kao sto se misli, reci cu vam da je sa njim sve dogovoreno da se samo ceka stanje njegovog tela posle operacije i da on ne da nije nerealan nego je zavrsen ako je u stanju da igra a to ne zavisi od Zvezde.
G

Gost5555

pre gotovo 3 godine

Aj ne lazi. Samo lupetas. Najgori su mi ovi koji se prave vazni i navodno imaju "eskluzivne" informacije. A zapravo su presmesni i nista u zivotu ne rade. Kazes ti si govorio kako ce Dragovic da dodje sigurno, pa to bi i moja baba pogodila jer je jos pre pola godine covek najavio da ce doci i da ispuni svoj san. Od Kolarova se odustalo a Prijovic nece da cuje da igra za manje novca toliko moze da se zakljuci iz njihovih izjava. Najveci problem je Falcineli, Zvezda zeli da ga se otarasi da bi napravili mesto za Prijovica u finansijskom smislu, jer ima veliku platu i kada bi se njega resili i njegove plate onda bi mogli da ispostuju Prijovica sto se tice njegovih finansijskih zahteva. Ali italijan se pravi lud i bas ga briga. Ne zeli da ide (a i ko bi? ima platu od preko milion ni ja ne bi mrdao.) Klub nema ponude za njega i cak ga uprava nagovara da sam trazi klub tj njegov menadzer ali on se pravi lud. Tako da je on trenutno najveca prepreka da dodje Prijovic.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

a kao drugo gost555 kakve veze ima prijovic i falcineli? jedino sto ih povezuje jeste sto su napadaci.... falcineli je svakako bio na pozajmici nije nas igrac tako da ne znam ata ti pises zaista... prvo se informisi pa pisi nije fora samo napisati i pljunuti po. drugome kako on ne zna a ti znas, a zalravo ne znas ni ko je nas igrac...
7

7777

pre gotovo 3 godine

@host5555 Brate jel si svestan ti svog lupetanja haaha. Zvezda hoce da se resi Falcinelija da bi dosao Prijovic. Druze, decko ne znam cime se bavis ali si se nalupetao za sve pare. Diego Falcineli je igrac FC Bologne a ne FK Crvene Zvezde. On je na platnom spisku Bolonje i nema Zvezda sta tu da resava. Zvezdin problem je broj stranaca i zato se zapelo da se dovede Prijovic i ja ti opet kazem Prijovic je zavrsen i postace igrac Zvezde vrlo brzo, a ti budi smeker pa se tad javi. Mada vidim da nisi sav citav cim si umislio da Zvezda placa igraca Bolonje haha. I za Kolarova se nije odustalo i tu lupetas, zavisi kako ce se oporavljati ako njegovo telo moze da podnese napore on ce doci u Zvezdu, ako se zakljuci da ne moze da igra 100 posto logicno da ga nece Zvezda dovesti.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Gost5555 ti nisi normalan nisi ni realan dijego je bio na POZAJMICI KOJA JE ISTEKLA on je sada u italiji i jedine obaveze koje ima su prema italijanima i njegovom klubu ponavljam ti da ne zaboraviš DIJEGO FALĆINELI NIJE NAŠ IGRAČ a pozajmica je ISTEKLA zvezda možda ima pravo da prva otkupi dijega ali on je igrač zvezdin trenutno koliko je i mbape i haland i obamejang zajedno mada se priča po čaršiji da obamejang ne želi da napusti zvezdu i beograd kaže lepo mu je u gradu a ima i solidnu platu
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Ma gobite se bre vise sa tim Prijovicem kada osecam da uprava nikada nije ni htela da ga dovede posto je taj igrac preskup i rekao je otvoreno da nikada ne bi igrao po nasim livadama a imao je kod Arapa platu godisnju 5,5 milki eura i sada ce doci za 600xiljada
Б

Бибарс

pre gotovo 3 godine

Комунисти, неће ни овај полупани играч Пријовић да вам дође у Црвену Петокраку. Саничанин би га свакако појео за доручак.
G

Gost123455

pre gotovo 3 godine

To onaj sanicanin sto mu je nadimak autogol?
O

Ono.. .

pre gotovo 3 godine

... kad grobari nekog zovu komunista.
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Pa nece da dodje sigurno posto je ovo izmisljanje medija vaseg Vucele jeste doci ce igrac koji je imao platu kod Arapa od 5.5miliki eura godišnje da ovde u nasoj pustinji ima jedva 600hiljada eurica a pricaju limari da svima dugujemo znaci znas koje su ovo bajke i basne za ove nase bezmozgase a realnost je drugacija da ga nasa uprava nije uopste ni htela posto je realno preskup i za Grke a kamoli za nas,a izgleda je Terza i sa njime rucao pa pocinju spinovanja medija u stilu vec je nas igrac bez ugovora i potpisa,,,,,
e

esex

pre gotovo 3 godine

kome si ti zanimljiv..
d

dkscdh

pre gotovo 3 godine

Ne mogu nikog da prodaju niti da kupe jer klub grca u dugovima. Svi znaju da plate nisu redovne I malo ko ima zelju da dodje, a s druge strane svi ucenjuju Zvezdu kada treba da se proda neki igrac, jer znaju da je Zvezdi svaki dinar potreban. Ovo je ono o cemu je Vidic pricao, jer klub je na staklenim nogama zahvalhujuci Terzicu I svako moze da ga ucenjuje, obara cenu igracima, a agenti nas zaobilaze u sirokom krugu. Nadam se da gresim I da ce prelazni rok biti dobar, ali pocetak roka ne sluti na dobro.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Kalcopolista, smorio si, brt.
A

Aha....

pre gotovo 3 godine

...kako da ne. A kad bi prodali igrača, ti bi rekao da Terza slabi tim pred kvalifikacije. Vidiću svaka čast za karijeru, ali u njegovo vreme smo Ligu šampiona gledali na televiziji. Zvezda nije filijala španskih niželigasa. Iz Zvezde idu najgori, a ne najbolji.
L

Laviki

pre gotovo 3 godine

Dok duh lebdi nema sikiracije.
j

jr7

pre gotovo 3 godine

Uzmi im sve Prijo!!!!!!!
E

EP 2021

pre gotovo 3 godine

Gledao sam kuce Dragovica protiv Holandije. Braco bojim se da bas nece biti top pojacanje. Ali nadam se da gresim.Tako mi smrdi i sa Prijovicem.
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Dragovic u nasoj ligi ima verovatno bez greske da bude ali i ja se bojim da ne bude kao sa Kanjasom.Coveku svaka cast kakav je bio pre nas ali sa takvom reputacijom (ko ga je gledao u Primeri i Premijer ligi zna o cemu pricam) je morao da pojede doslovno svakoga a u evropi da pravi razliku a to nije bio slucaj.Nadam se da gresimo obojica ali ne deluje mi kao neko ko ce praviti razliku na terenu,da ce imati bitan uticaj kao Katai na primer a bez obzira sto nisu ista pozicija reputacija jednog i drugog su dva razlicita sveta
K

Koji deo

pre gotovo 3 godine

Sapunica 10 ti deo. Nastaviće se...
R

RSB

pre gotovo 3 godine

Dosta vise sa Tim Prijovicem da li je moguce da SMO se toliko zakacili za njega nadam se da nece doci u Zvezdu...
G

Gostiona

pre gotovo 3 godine

okanite se više Prijovića!Toliko mladih, željnih dokazivanja, napadača...on čovek traži uhlebljenje.Za nas veliki rizik i bacanje para...sportski pozdrav
9

951357

pre gotovo 3 godine

Prijović od pre odlaska u Arabiju vredi te pare. Ali tamo više nije igrao nego što jeste, stariji je bar 2 godine, tako da, dobro razmisliti. Nisam ga gledao skoro, pa ne mogu ništa da kažem. Ali ako neće, idemo dalje, nađite nekog drugog. A vredi razmisliti i o Falćineliju kao opciji. Pošto skauting služba ne služi ničemu, daj neka vam ti menadžeri nađu normalnog špica, ima im mnogo na čekanju. Ne sviđa mi se kako je počeo ovaj prelazni rok, nadam se da će se dobro završiti...
U

Umoran sam

pre gotovo 3 godine

Ne mogu više da ponavljam, pišem, kopiram, objavljujem na svakoj vesti... ALEKSANDAR PRIJOVIĆ je fudbaler Crvene Zvezde, već mesec ipo dana, a normalno da se pravi "sapunica"... Ostalo je zvanično da se odradi.. Pisao sam tako i za Falka mesec dana svaki dan kao budala, ko je čitao, bio je miran, nadam se da ljudi vide ovaj komentar...
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

Pa odmori malo brate, vidi se da ti nije dobro, potreban ti je odmor zaista.
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

Odakle nam lova druze za njega?????
U

Umoran sam

pre gotovo 3 godine

Brate svi mi kažu, ali ajd da ljudima probam da proširim prave stvari, a ne plate od 3 miliona , oće neće, tu je, nije, itd itd...imaće 600k kao i svi i to je to, pa ko vidi vidi, hvala na mišljenju svakako...
J

Jovo K

pre gotovo 3 godine

Gospon Darjane, nemoj da se ljutis ali volio bi da znam kada je Mirko Ivanic produzio ugovor sa Zvezdom?
S

Sudija

pre gotovo 3 godine

Moguce da je mislio na Kataia... Jbg, grese dosta u kucanju, al' sta da se radi. :D
9

951357

pre gotovo 3 godine

@sudija - ma na te greške u kucanju ne obraćam pažnju, ali mnogo netačnih i neproverenih informacija, padežnih grešaka...

stefan_krstic123

pre gotovo 3 godine

I Ivanic I Katai ce potpisati.. POZ

stefan_krstic123

pre gotovo 3 godine

/Katai vec potpisao.
Р

Реал

pre gotovo 3 godine

Чини ми се да ће прелазни рок бити фијаско,нити ови хоће да дођу нити ко хоће да да озбиљније паре за наше играче. Овај прелазни је лоше почео. Дај Боже да ово изађе на добро.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Prelazni rok je lose poceo sa Dragovicem ? Sta pricas ti ?! Takve igrace ovdasnje ekipe mogu da sanjaju, njegovim dolaskom prelazni rok je vec uspesan.
O

Ozbiljnije...

pre gotovo 3 godine

... pare za igrača iz Srbije neće niko da da. To što ti veruješ Vazuri to nije Zvezdin problem, nego tvoj. Ovo je trenutni maksimum koji Zvezda može da dovede.
Р

Реал

pre gotovo 3 godine

Bzzz Прво, прелазни рок у коме ти дође драговић,а откажу ти пешић,пријовић и коларов је све само не успјешан. Сам терзић је рекао да жели те играче и да је у контакту са њима. Друго, драговић је био планиран да се упари са милуновићем и тако створи врхунска задња линија,а одлазак милуновића је велики ударац на задњу линију.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Postoji li nedostizna plata za drzavnu mezimicu?!Evo dajte mu jedan penthaus u Beogradu na vodi koji zida ultra kop i nema problema.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Postoji li nedostižna plata za državnog mezimca? Evo, vidim da se pregovara sa Rikardom, a prihoda nema, a rashodi ogromni, pa da te pitam, o'kle pare?
B

Baka joko

pre gotovo 3 godine

Samo me zanima sta ce biti ako se me kvalifikujemo u LS a budzet samo za plate je 15 mil €? I dalje bez plana i sa bacanjem novca,a I dalje bez levog beka…! Moze li neko da se proda posle 2LE I 2LS ili samo za %, ko snosi odgovornost za ovo?
M

Može...

pre gotovo 3 godine

... da se proda Borjan, Katai,Ivanić, Degenek , Ben , Dragović , Rodić , Kanga, Pavkov, možda Sanogo. Oni nisu na prodaju, ali mogu. Oni koji su na prodaju, oni ne mogu da se prodaju.
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

Prijovic?? Aman zaman, upravo, uozbiljite se vise, nema od tog posla nista, nego lepo angazujte neku privatnu skauting agenciju, ne zalite novac za to, kada vec sopstenu skauting sluzbu NEMAMO. Neka nam nadju nekog mladjeg brazilca koji je voljan i zeljan dokazivanja i resen problem spica. Manite se gluposti tipa Prijovic, niti on zeli da dodje, niti je takav potreban Zvezdi. Sreca nasa pa onaj balvan Pesic ode u Tursku, jer koliko ste sposobni, hteli ste i njega da vratite.
J

Joe Lesh

pre gotovo 3 godine

Goran Pandev je slobodan igrac. Don Terzinjo znas sta ti je ciniti......
C

CzBgg

pre gotovo 3 godine

Nije los predlog, Pandev je kvalitet
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Мој земљак Пандев је полушпиц, уз то има 38 година! Овде завршава ова прича, иначе за Катаија лично Марадона!
K

Kidi

pre gotovo 3 godine

Kakav Pandev...pa taj reseta na nama nedostiznom evropskom prvenstvu...preskup je on za nas i u cvetu starosti
d

dr terzic i dr mrkela

pre gotovo 3 godine

poceli ste kao krizni stab😂 kljucni dani su pred nama i na kraju nista
V

Visente Del Boske

pre gotovo 3 godine

Dati mu poslednju ponudu i da odluci do kraja nedelje,ako ne traziti drugog napadaca
G

Gost011

pre gotovo 3 godine

Ma ne vredi on te pare nema ozbiljan fudbal u nogama zadnjih godinu dana