"Pod znakom pitanje: Vilfred Zaha"
"Pod znakom pitanje: Vilfred Zaha"

Ko će da igra za Obalu Slonovače?!

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.10.17. | 12:16

Gotovo cela prva postava povređena pred odlučujuće bitke za plasman na Mundijal

Pod znakom pitanje: Vilfred Zaha

Tenzija u Grupi C dostiže tačku ključanja! Samo je jedna viza za plasman u narednu fazu afričkih kvalifikacija za Mundijal u Rusiji, a konkurenata - tri.

Izabrane vesti

Istina, Gabon se nalazi u najgoroj situaciji, ali pred dva odlučujuća susreta pokušaće da pretekne Maroko, odnosno vodeći Gabon. Selekcija Malija ni teoretski ne može da se nađe na prvom mestu, što Obala Slonovače, uprkos nestvarnim kadrovskim problemima, mora da iskoristi pred verovatno odlučujuću bitku u poslednjoj rundi protiv Maroka.

Selektor Slonova Mark Vilmots večeras neće moću da računa na Žervinja, Sejdua Dumbiju, Žan-Mišela Serija, Adama Traorea, Maka Gradela i Vilfreda Zahu! To automatski znači da će se momci sa zapada kontinenta praktično sa drugom postavom suprotstaviti Maliju. Jedina nepoznanica u Vilomtsovoj "bolnici" je Vilfrid Zaha koji je pod znakom pitanja.

Stručni štab trostrukog učesnika na SP je odnedavno postao jači za legendarnog Koloa Turea.

Pjer-Emerik Obemajan se vratio u sastav Gabona, ali malo je verovatno da može da pomrsi račune glavnom favoritu za čelnu poziciju na kraju grupne faze.

Obala Slonovače ne prikazuje dobre partije u poslednje vreme. Nije slavila na tri minula duela, baš kao ni Mali. Zanimljivo, i jedni i drugi su dva puta igrali nerešeno i jednom minimalno poraženi, a svaki od pomenutih mečeva okončan je sa najviše dva pogotka.

Pametno bi bilo razmišljati u tom pravcu, usled katastrofe sa kojom je suočena Obala Slonovače...

KVALIFIKACIJE ZA SP (AFRIKA) - 5. KOLO

Petak
21.00: (3,60) Mali (3,15) Obala Slonovače (2,05)

Subota
21.00: (1,55) Maroko (3,50) Gabon (6,75)

(FOTO: Action Images)


tagovi

kvalifikacije za sp 2018Obala Slonovače

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara