(©Reuters)
(©Reuters)

Ko je Alvesu platio kauciju da izađe iz zatvora? Nije Nejmar, ali nije ni Depaj

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.03.24. | 13:26

Novac je dala brazilska medijska kuća u zamenu za „ekskluzivu“

Kada je objavljena vest da je plaćena kaucija i da će Dani Alves izaći iz zatvora, u koji je otišao zbog presude za silovanje, momentalno je krenula licitacija ko je dao tih milion evra.

Prvi pik je bio Nejmar, pošto je dugo bio u odličnim odnosima sa Alvesom, ali se ispostavilo da nije on. A, onda je lansirana vest da je u pitanju Memfis Depaj i to je opšteprihvaćeno. Taman kada je priča počela da pada polako u zaborav, otkriveno je – nije Depaj!

Izabrane vesti

Novinarka Marisa Blaskez u emisiji „Fijesta“ otkrila je ekskluzivnu informaciju da novac za Alvesa nije dao nijedan fudbaler nego jedna neimenovana brazilska medijska kuća, cenjena i ugledna i na domaćem tržištu i u inostranstvu. Sad već može da se nagađa o kome se radi...

Kako je otkrila Blaskez, ta medijska kuća se dogovorila sa bivšim fudbalerom da mu plati kauciju, a da će zauzvrat moći da prati njegov život „iz prve ruke“, odnosno moći će da pravi eksluzivne priloge o njemu, maltene će stvoriti rijaliti o Alvesu.

Zanimljivo je da je nekadašnji brazilski reprezentativac insistirao da u tom „programu“ učestvuje i Žoana Sans, njegova supruga, koja je tražila razvod braka kada je Alves uhapšen zbog silovanja.


tagovi

Dani AlvesMemfis DepajNejmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara