Ko je gde na žrebu za Ligu Evrope: Roma, Mančester, Monako mogu na Barsu, Sevilju, Ajaks, Juve…

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.11.22. | 23:10

Čak 10 od 16 timova u plej-ofu su iz “liga petice”

Završena je i grupna faza u Ligi Ebrope, poznato je ko će direktno u osminu finala a ko u plej-of protiv trećeplasiranih timova iz Lige šampiona.

S obzirom na imena i kvalitet klubova koji dolaze iz elitnog tkamičenja, jasno je da su svi u Ligi Evrope maksimalno priželjkivali prvo mesto u grupi i trudili se da izbegnu plej-of.

Izabrane vesti

Najveći dobitnik je Fenerbahče koji je na kraju prvi istrčao mrtvu trku sa Renom i izbegao je plej-of. Francuzi će morati u baraž. Arsenal je rutinski overio prvo mesto, Real Sosijedad je za dlaku prošao prvi kroz cilj ispred Mančester Junajteda dok je Fajenord bio miljenik sreće u ludoj grupi koju su svi učesnici zabršili sa istim brojem bodova. A podsetimo da su kolo pre kraja prva mesta obezbedili Ferencvaroš, Frajburg, Union San Žiloaz i Betis.

Mančester Junajted i Roma su najzvučnija imena iz Lige konferencije u plej-ofu i neće biti svejedno ni timovima iz Lige šampiona protiv njih. Maksimalan oprez izazivaju i Union Berlin, Ren i Monako dok su nant i Midtjiland među najpoželjnijim rivalima za Barsu, Juve, Sveilju i ostale iz Lige šampiona.

Direktno u osmini finala Lige Evrope: Arsenal, Fenerbahče, Betis, Union San Žiloaz, Real Sosijedad, Fajenord, Frajburg, Ferencvaroš

Prvi šešir u plej-ofu: PSV, Ren, Roma, Union Berlin, Mančester Junajted, Midtjiland, Nant, Monako

Drugi šešir u plej-ofu: Juventus, Sevilja, Šahtjor, Barselona, Ajaks, Salcburg, Leverkuzen, Sporting


tagovi

Žreb za Ligu Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara