Komentari na vest

Ko je kako glasao: Srbi jednoglasni – najbolji je Mesi! Piksi dao glas i Modriću, selektor Španaca za Alvareza?!

n

nedano

pre oko 1 godinu

I onda dodju ljudi i kazu namjesteno za Messija. Pa pogledajte koja su sve imena glasala za njega. Zato sto su igrali protiv njega i znaju da nema boljeg igraca. Nerealno koju je fan bazu izgradio ronaldo skupa sa realom, da ih boli svaka titula, gol i nagrada za Messija.
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Najjaci su mi fanovi Reala koji se zale kako Vinisijusa rasisticki vredjaju,a onda ti fanovi urade isto Alabi jer je glasao za Mesija pre Benzeme
B

Baksuz

pre oko 1 godinu

Koja imena svjetskog fudbala su dala glas Mesiju definitivno zasluzeno ..
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

Zasto se ova nagrada ne zove nagrada za svetsko prvenstvo? Nagrada se, navodno, dodeljuje za period avgust 2021-decembar 2022. I u celom tom periodu bitno je kako si odigrao 7 meceva. Evo martinez. Brani za vilu, prima svakakve golove, retko kad ima cs, odigrao 7 dobrih meceva i zbog toga je najbolji golman sveta… Zaista ove nagrade su izgubile svaki smisao i postale su predmet sprdnje. Steta…
P

Podsecanje

pre oko 1 godinu

Kad je penaldijski uzimao sakom i kapom na ledjima kradja u ligi sampiona onda su nagrade vredele? ima Leo da tera do 10 samo da svaki pomen ovog drugog deluje besmislen.
d

dsgsdgs

pre oko 1 godinu

Uvek, ali uvek u godini Mundijala nagrada je isla kod svetskog prvaka (osim kad je Nemacka u pitanju i Luka Modric jer je osvojio LS i stigao do finala Mundijala) i kad je u pitanju Zlatna lopta i kad su France Football i FIFA imali zajednicku nagradu i narocito sad kad FIFA opet sama dodeljuje ovu nagradu. Sigurno nece FIFA dati prednost UEFA-inim takmicenjima. Na kraju krajeva, Mundijal se igra na svake cetiri godine, tako da taj turnir ima prednost pri izboru.