Komentari na vest

Ko je "levonogi Nejmar", možda buduća velika zvezda svetskog fudbala? (VIDEO)

G

GostPG

pre gotovo 3 godine

Provesce ostatak karijere na pozajmicama po Sitijevim filijalama...Girona,Lomel ili mozda ga posalju u Cempionsip da jaca...zavrsice kao Lukas Piazon...Kako ne kapiraju brazilci da engleski fudbal nije za njih...Njemacka ,Spanija,Portugal,Holandija to su destinacije poslije brazilske lige...U engleskoj ti ne dozvoljavaju da izvodis kerefeke s loptom,odmah te lome...Eduardo (Arsenal) ,Edu(Arsenal),Robinjo(Siti),Elano(Siti),Geovani(Siti),Wilian(Celzi),Anderson(junajted),Oscar(Celzi) ,Lukas Piazon (Celzi) ,Moura(totenhem) sve su bili talenti i obecavajuci igraci prije Engleske i nista specijalno ne uradise u Premiersip.Dok su vezni igraci se pokazali kao dobri .Gilberto Silva(Arsenal), Fernandinho(siti),Lukas leiva(liverpul),Ramires (celzi).
C

Coutinho

pre gotovo 3 godine

A Coutinho?
k

kaikikangalhahaha

pre gotovo 3 godine

Bravo mali srecno,prati svoje snove.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Dobice Perez traume od Brazilaca? Prvo nedovodjenje Nejmara,posle bacene ogromne pare na Vinisijusa i Rodriga,a sad je Siti doveo novog Nejmara za dzabe.Vidi se iz aviona da je mali ogroman talenat,Pep odlicno radi sa talentima (zadnji primer Foden),davace on sledece sezone sansu Kajkiju,Palmeru i Delapu (iz mladog pogona Sitija,sjajni talenti).
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

A tebe bole Realove titule. Vidi se. Pricas o Perezu. nesto a covek uradio sto vise niko nece u istoriji fudbala. U prosloj dekadi 4 lige sampiona. Neka boli i treba da boli.
S

Slepi Gost

pre gotovo 3 godine

Mykonos druze, to je sramota kako su osvojili, cega se pametan stidi..