Ko se šali s Magrom još?

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.01.19. | 13:23

Drugoligaški gost je već u prvoj sezoni stao na čelo lige! Osrednji Oran će morati s njima da se muči...

Da li elitni, doduše osrednji Oran ne treba da daje „tri za groš“, pred osmofinalnu kup utakmicu sa drugoligaškom Magrom? U to treba sumnjati, jer gostujuća družina ima za sobom najbolju sezonu od osnivanja, zapravo od 1998. kada se ovaj tim po prvi put našao na fudbalskoj mapi Alžira.

Da ne bude zabune, Magra je tek ove sezone promovisana u drugoligaša, i odmah je zauzela vodeću poziciju na tabeli. To znači, ozbiljno su kvalifikovani za Oran koji je posle nedavnog GG4+ remija sa USM Bel Abesom pokazao vrata treneru Omaru Belatuiju. Dakle, problemi, na šta sigurno igra gostujući sastav koji ne zna za kiks još od oktobra.

Izabrane vesti

Sve ovo obećava dosta uzbudljivu utakmicu, možda i nešto otvoreniju s obe strane, budući da ni jedni ni drugi neće prezati od smelih prodora u 16 metara koje čuva rival. Ako uz to dodamo da Oran gotovo redovno igra 3+ mečeve, što ne mimoilazi ni Magru, onda se rasucana utakmica da između redova naslutiti.

Uostalom, biće ovo repriza osmofinalnog meča Kupa Alžira iz daleke 2014. godine, koju je posle silne GG muke, tek na penale dobio Oran. Pamte to navijači Magre vrlo dobro, a s ponosom se sećaju i 2004. godine kada su u istom takmičenju dogurali do polufinala. Dakle, vole gosti kup utakmice, a kako će se s tim aspiracijama snaći Oran, to tek ostaje da vidimo.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 17:00 3869 ALŽ K Oran - Magra ug 3+ 2,05
Ukupna kvota2,05

Kup Alžira – 1/8 finala
17.00: (2,45) Oran (3,10) Magra (2,85)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Alžirsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara