Luka Valdšmit (©Reuters)
Luka Valdšmit (©Reuters)

Koh odjavio Benfiku, zato je Valdšmit blizu Luža

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.08.20. | 18:42

Novo pojačanje se sprema u Lisabonu

Samo potpis deli Evertona Soaresa od transfera u Benfiku, Edinson Kavani takođe levitira oko Luža, pa čak i Jan Vertongen, a njihovim stopama uskoro će krenuti i Luka Valdšmit!

Nekadašnji mladi reprezentativac Nemačke sve je bliži odluci da se preseli u Lisabon i pridruži sunarodniku Julijanu Vajglu u redovima portugalskog vicešampiona, koji za ovo leto planira veliku čistku u svlačionici i osvežavanje igračkog kadra. Luka Valdšmit je jedaan od onih koji se uklapaju u planove Žorža Žezusa, zbog čega su emisari Frajburga bili u Nemačkoj kako bi dogovorili paket pojačanja. Međutim, Robin Koh je odjavio Benfiku, iako i dalje želi da napusti Frajburg, dok je Valdšmit pred transferom na Luž.

Izabrane vesti

Nemački Bild iznosi tvrdnje da će transfer biti vredan 12.000.000 evra. Valdšmita je najviše privukla mogućnost da nastupa u Ligi šampiona, mada je i od Vajgla navodno čuo samo najlepše stvari o gradu i klubu.

Valdšmit sa Frajburgom ima ugovor na još dve godine, a u klubu nemaju ništa protiv da on ode ako bude plaćena tražena suma novca. Izgleda da je dogovor blizu...



tagovi

Luka ValdšmitLetnji prelazni rok 2020Robin Koh

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara