Slavko Vinčić i Hari Kejn (©Reuters)
Slavko Vinčić i Hari Kejn (©Reuters)

Kokain, prostitutke, pištolji - jedan od najboljih evropskih sudija uhapšen u policijskoj akciji u Bijeljini

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.05.20. | 10:42

Slovenački mediji tvrde da je Slavko Vinčić priveden u svojstvu svedoka...

Jedan od najboljih fudbalskih sudija Evrope - Slavko Vinčić, priveden je juče zajedno sa još četrdesetak osoba u akciji "Kristal" koja je sprovedena na jednom imanju u mestu Suvo Polje kraj Bijeljine. Arbitar koji je ove sezobne sudio tri utakmice u Ligi šampiona našao se na zabavi na kojoj je prilikom pretresa pronađeno deset pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancira, više mobilnih telefona, 20.000 konvertibilnih maraka...

Među privedenim osobama bilo je je i nekoliko prostitutki.

Izabrane vesti

Prvi čovek sudijske organizacije Slovenije Vlado Šajn potvrdio je infromaciju da je Vinčić bio na zabavi, ali i da je to splet nesrećnih okolnosti, te da se "našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme", što će i sam arbitar potvrditi u izjavi za slovenačke medije.

"Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo. I odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude. Posle toga su me pustili, tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju", kazao je Vinčić.

Slovenci još pišu da je poznati arbitar priveden kao svedok, a ne kao organizator ili učesnik u svemu što se događalo.


tagovi

Liga šampionaSlavko Vinčić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara