Kokorin i Mamaev se ponašali „odvratno“, otkazi na vidiku

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.10.18. | 13:53

Ruska Gazeta najavila rastanak kluba i Kokorina, oglasio se i sam tim iz Sankt Peterburga

Fudbaleri reprezentacije Rusije, Aleksandar Kokorin (Zenit) i Pavel Mamaev (Krasnodar), napravili su sebi veliki problem svojim ponašanjem. Slede im vrlo verovatno otkazi obojici, a možda i nešto još ozbiljnije. To će utvrditi nadležni organi u Rusiji.

Njih dvojica se nalaze pod istragom nadležnih državnih organa, nakon napada na čoveka u jednom od kafeterija u Moskvi. Na video snimku koji se pojavio na socijalnim mrežema vidi se burna reakcija fudbalera Zenita i Krasnodara nakon što ih je jedan od gostiju kafića zamolio da budu malo tiši. A pre toga su se pobili i sa vozačem voditeljke ruske televizije koji je bio parkiran blizu hotela.

Izabrane vesti

Sada su se povodom svega oglasili i mediji, ali i fudbalski klub Zenit.

Ruska Gazeta kaže da Zenit planira da da otkaz Kokorinu zbog ovakvog ponašanja, dok su se pojavile informacije da je Mamaev suspendovan iz prvog tima Krasnodara i da se samo traži način da se raskine ugovor sa njim.

Zenit je ponašanje dvojice igrača opisao kao „odvratno“.
"Ono što se dogodilo juče u Moskvi, a u čemu su učestvovali Kokorin i Mamaev, izazvalo je oštru averziju i bes našeg kluba. Čekamo pravnu odluku relevantnih državnih autoriteta, ali sa ljudske strane i sa emocionalne tačke gledišta, ovakav incident samo izaziva sramotu. Ne mislimo da je sada potrebno da pričamo oko kazne koju će dobiti igrač. To će uslediti. Ali u ovom momentu, Uprava Zenita i njegovi navijači ne osećaju ništa drugo nego razočaranje činjenicom da su se dvojica od najtalentovanijih igrača u zemlji ponašali tako odvratno", piše u  Zenitovom saopštenju.

Izgleda da su u ozbiljnom problemu...

Foto: MN Press


tagovi

Aleksandar Kokorin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara