Aleksandar Kolarov (©Reuters)
Aleksandar Kolarov (©Reuters)

Kolarov pozitivan na virus korona

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.11.20. | 11:49

Novi problem za iskusnog defanzivca

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov dobio je pozitivan test na virus korona, objavljeno je sajtu Intera!

Nema mira u sedištu Intera - posle Marcela Brozovića još jedan važan fudbaler u sistemu Antonija Kontea zaražen je virusom korona i neće ga biti na terenu naredni period. Kolarov je pozitiivan test dobio pošto se vratio u Italiji s reprezentativnih dužnosti, a kako je objašnjeno, Kolarov ne oseća nikakve simptome, ali će biti u samoizolaciji dok ne dobije dva negativna testa u nizu.

Izabrane vesti

Osim Aleksandra Kolarova i Marcela Brozovića, virusom korona zaražen je i rezervni golman Danijele Padeli. Podsetimo, Kolarov je bio na okupljanju reprezentacije Srbije uoči susreta sa Škotskom, ali u meču generacije za plasman na EURO naredne godine nije odigrao ni minut. Kasnije je objavljeno da je Kolarov odbio da uđe u igru u 119. minutu kako bi šutirao penal, a prema informacijama Sportskog žurnala, tada je Kolarov je pred utakmicu saopštio direktoru reprezentacije Vladimiru Matijaševiću da ne sme da igra. Razlog je bio razgovor s trenerom Neroazura Antonijom Konteom, koji je sugerisao Kolarovu da ne treba da igra rovit. Ili bolje rečeno, zabranio mu je da bude u startnoj postavi reprezentacije.

Kolarov je pre utakmice sa Škotskom imao problema sa mišićem i tu povredu zvanično još nije zalečio. U dresu Intera ove sezone odigrao je šest utakmica u svim takmičenjima, a upisao je i jednu asistenciju.



tagovi

Aleksandar Kolarov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara