Komentari na vest

Koliko klubovi u Italiji dobijaju od sponzora? Juventus kao ostatak Serije A, Milanu i Interu pet puta manje

S

Smouth

pre oko 3 godine

Lazni podaci. U Italiji je prvi Juventus sa 30 miliona godisnje, a onda sledi Sasuolo sa 17 miliona. Tek posle Milan(11) i Inter(10). Sa tim da Inter izgeda uskoro dobija pribliznu sumu Juventusu ili menja proizvodjaca sportske opreme.
J

Ja Gile Merda Djubrentus"

pre oko 3 godine

Pa sta im to vredi kad ostaju najmanje 15 bodova manja na kraju sezone iza Intera, inace kad anjelija uhvate u kradji onda lopina ide u tvorza da deli celiju sa nedvedemo i paraticijem, onda neka objave podatke koliko ce im para trebati da izadju iz zatvora i krenu opet iz neke Serije B, ajde dovidjenja laku noc FORZA INTER DO SKUDETA ! Loovi na aparate BUAHAHAHA BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
J

Juventino vero

pre oko 3 godine

Buahahahaha...Docekao Gile posle toliko godina suza da mu njegov klub napokon dobije priliku da nesto osvoji u Italiji pa se uspalio kao malo dete!!! Buahahahahaha.... Prosto se ozarim i nasmejem kada vidim kako se raduju jadnici koji ne znaju vec 10 godina kako to izgleda osvojiti jedan trofej!!!! Ali eto sada su na prvom mestu i bice jako tesko skinuti ih jer je Konte za takve stvari maher. Pokazao je to u svom mandatu sa Juventusom kada je triput zaredom bio sampion Italije. Jednom kada zasedne na prvo mesto, tesko sa njega silazi...Gilence, svaka cast ako budete prvi na kraju sezone!!! Ja cu vam prvi cestitati!!!
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Zalosno, tuzno, boli me kad ovako citam o svojim italijanima i mojoj omiljenoj ligi. Inace imamo mi 60m kroz lako ostvarive bonuse plus ostali bonusi koji se teze ostvaruju. Tako da nije ovo tacno od 51 jer toliko ne dobijemo
J

Juve 1982

pre oko 3 godine

Možda djeca ne razmišljaju, ali sigurno razmišljaju ljudi u Adidasu i Juventusu. Oni znaju šta im je posao. Brojevi govore da to rade uspješno kao svi drugi u Serie A zajedno.
I

Inter

pre oko 3 godine

Pojavise se navijaci Juventusa kad se prikazao neki podatak gde su najbolji (u ovoj sezoni). Logicno je da Juventus ima najjaci ugovor kada je bio najjaci klub u Italiji u protekloj deceniji. Samo ne znam po kojem osnovu navijaci Juventusa smatraju da je ovo podatak koji pokazuje velicinu kluba, znaju li ti navijaci Juventusa recimo vrednost ugovora PSG ili City-ja? Da li znaci da su ta dva kluba po toj logici veci klubovi od Juventusa?
P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 3 godine

Ne razmisljaju deca. Hvataju se za slamke posto u fudbalu nisu najbolji.
a

ada

pre oko 3 godine

Juve je klub takve velicine da je veci od svih ZAJEDNO
j

ja psv !

pre oko 3 godine

ovo dokazuje ko je Koliko velik Klub !

Mali peca

pre oko 3 godine

juve ima 51 zbog Ronalda dok on nije došao zarađivali su duplo manje
j

ja psv !

pre oko 3 godine

Glupko Nike je sponzor ronaldu a ne Adidas Juventus kad je podpisao ugovor sa Adidasom ronaldo nije ni Bio tu
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Pa logicno, zbog ronija je real ovako dogurao, a farsa zbog lesija.